Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Edwin Jagger DE89
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
(02/07/2014, Saat: 09:45)seiko Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]peki hocsm. 89 birakmaya niyyetim yok. dun yine de tahris yasadim ama devam edecegim

Dostum bir süre sonra zaten farklı makineler deneyeceksiniz kaçış yok Smile Alışma evresini EJ ile atlatırsınız gerisi gelir. Keyifli tıraşlar.
Merhabalar arkadaşlar. 23 haziranda verdiğim EJ DE89 Barley makinemi bugün kargo teslim etti.. Bundan önceki makinem tima marka 5 tl'lik bir makineydi. Hemen ilk tıraşımı oldum (3 perde) daha önce olmadığım kadar acımasız oldum yüzüme Angel buna rağmen sıfır tahriş var. Açıkcası bende Şahin'den inip BMW'ye binmek gibi bir etki yarattıSmile bu arada Astra SP (bilinen adıyla yeşil astra Big Grin) ile denedim ilk ve gayet memnunum.

2yljzn4.jpg
(02/07/2014, Saat: 14:38)gkhnkndy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhabalar arkadaşlar. 23 haziranda verdiğim EJ DE89 Barley makinemi bugün kargo teslim etti.. Bundan önceki makinem tima marka 5 tl'lik bir makineydi. Hemen ilk tıraşımı oldum (3 perde) daha önce olmadığım kadar acımasız oldum yüzüme Angel buna rağmen sıfır tahriş var. Açıkcası bende Şahin'den inip BMW'ye binmek gibi bir etki yarattıSmile bu arada Astra SP (bilinen adıyla yeşil astra Big Grin) ile denedim ilk ve gayet memnunum.

2yljzn4.jpg

Hayırlı olsun hocam, sıhhatler olsun.
(02/07/2014, Saat: 15:17)Chinaski Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hayırlı olsun hocam, sıhhatler olsun.

teşekkür ederim hocam
Tebrikler. Sanslisiniz
(02/07/2014, Saat: 21:07)seiko Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Tebrikler. Sanslisiniz



Teşekkürler hocam... ancak üzülerek söylemeliyim ki sanırım siz biraz şanssızsınız. cildiniz çok hassas olmalı. yukarıda yazdıklarınızı okudum, yabancı forumları da gezdim, genelde çok rahat ve övgü alan bir makine olarak bahsedilmişti
Merhaba arkadaşlar,

Sipariş verdiğim EJ89 Barley ulaştı ve 2 gündür çok konforlu tıraş oluyorum. Kesiksiz, çiziksiz ve tahrişsiz, perma jilet ve hobby tıraş kremi ile. Yeni başlayanlar ve her gün tıraş olanlar için mükemmel bir tıraş aleti. Ustalara çok yumuşak gelebilir o ayrı, Sapı ekonomik aletlere göre oldukça ağır ve kafa-sap dengesi harika.

15f3953.jpg

2d7ghky.jpg

Saygılar,
Hayırlı olsun, keyifli tıraşlar.
(18/07/2014, Saat: 13:37)Chinaski Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hayırlı olsun, keyifli tıraşlar.

teşekkürler, geltir sayesinde tıraşlar daha keyifli Wink
Her ikisini de kullananlar Merkur 34c HD ile DE89'u karşılaştırabilir mi acaba? Bende 34c var DE89 da alsam bir fark yaratır mı benim için yoksa farklı aletlere mi yönelmeliyim?