Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Edwin Jagger DE89
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
(10/04/2014, Saat: 14:41)EKSeLaNS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]site tam adı nedir? Hatta direkt satış linkini verirseniz daha makbul geçer Smile

http://www.traditionalshaving.co.uk/2681...ety-Razors burdan aldım siteyle ilgili geniş bilgi forumda mevcut bakmanızı öneririm. Ben gayet memnun kaldım bu alışveristen.
Teşekkür ederim Smile
Chinaski üstadım hayırlı olsun güle güle kullanın, bol köpüklü traşlar dilerim.

GT-I9500 cihazımdan gönderildi
Teşekkür ederim @kaju üstadım. Yarın sabah ilk tıraşımı olacağım ama hangi jileti kullansam bilemiyorum, seçeneklerim;
  • Derby Extra
  • Rapira
  • Wilkinson Sword Classic
  • Perma-Sharp
  • Gilette 7 o'clock yellow
  • Feather
(10/04/2014, Saat: 22:52)Chinaski Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
  • Gilette 7 o'clock yellow

Eyvallah üstadım, benim de aklım ona gidiyordu.
Benim tavsiyem 89 kafası için Shark SS, Derby Extra gibi jiletlerden kaçmak. Bu gece Shark SS kullandım Mühle R89'um ile, nasıl olacak diye meraktan, pek temiz bir iş çıkmadı ortaya. Çok mild olmaması şartıyla herhangi bir jiilete uyum sağlayabilen bir kafa bence. Wilkinson ile nedense uyumunu beğeniyorum. Çünkü Wilkinson mild ama dengeli bir jilet. Konforu Shark SS'e göre filan iyi yani.
EJ 89 + Perma-Sharp kombinasyonu konforlu ve yakın bir tıraş sağladı. Bir tık daha keskin jiletler ile de uyumlu olacağını düşünüyorum. Ama bu tabi benim acemi fikrim.
(11/04/2014, Saat: 10:06)Chinaski Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]EJ 89 + Perma-Sharp kombinasyonu konforlu ve yakın bir tıraş sağladı. Bir tık daha keskin jiletler ile de uyumlu olacağını düşünüyorum. Ama bu tabi benim acemi fikrim.

Hele Feather ile uçuyor. Fikriniz bence doğru. Perma-Sharp da çok uygun.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ornegin feather as-d2 mild bir alet ve kendi jileti ile guzel ikili... Ama att h2 de feather olduruyordu... Yani alet mild ise keskin jilet agresif ise soft jilet iyidir


iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi