Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Edwin Jagger DE89
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Affedersin komşum sen başlığı sormussun ben sapı söylemişim. Çıkan vidayı başlığa kaynak yaptirabilirsen sanırım olabilir ama bir fotoları görmekte fayda var üstadlar daha iyi fikir verecektir.
Sapta kalan parça dışa doğru taşmış durumda ise ince bir testere ile tornavida ağzı açıp çıkarabilirsiniz.
Çok içeride ise ince saatçi tornavidası ile kırık parçaya kenar kısmından tek yöne doğru vurarak çevirmeye çalışın bilmem anlatabildimmi üstadım.

Kafa için kurtarmaya değeceğini sanmıyorum, kurtarsanız da kaplama yapılmadan pek hoş görüneceğini sanmıyorum
(18/11/2013, Saat: 00:42)tipsol Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Affedersin komşum sen başlığı sormussun ben sapı söylemişim. Çıkan vidayı başlığa kaynak yaptirabilirsen sanırım olabilir ama bir fotoları görmekte fayda var üstadlar daha iyi fikir verecektir.

+1 tipsol üstadımın da belirttiği gibi eğer fotoğraf imkânınız varsa kırılma durumuna göre formüller geliştirilebilir.
Üstadım başlıkta önemli sapta, foto atmaya çalışıcam laki şunu belirteyim maalesef tam içeride kaldı kırılan vida yani tam sıfır vaziyette.

Çapak vesaire var ama tam sıfır olduğu için pek bir işe yaramıyor. Sad

Çok güzel anlatmışsın delidumrul üstadım deneyeciğim.

Kafayı kullanamasamda önemli değil sapı kurtasam yeter.

Üstadım bir sıkıntı var sistemde resim atamıyorum.
3azapyga.jpg

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yva2evuq.jpg

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sesaqeje.jpg

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
(18/11/2013, Saat: 01:24)korhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]sesaqeje.jpg

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

korhan geçmiş olsun kardeşim, sana şöyle söyleyeyim belki işine yarar, bildiğimiz şekersiz sakızlardan al bitane ve çiğne sonra sakız biraz sertleşince kırılan yere bastırarak saat yönünün tersine çevir inşallah çıkar. (silgi benzeri birşeyle de deneyebilirsin ama sakız daha iyi çıkarır diye düşünüyorum).
(18/11/2013, Saat: 01:30)metinnitem1 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Mengene bulabilirseniz işiniz kolay.Şöyle anlatayım sapı iki tafafından ahşapla çok sıkmadan mengeneye bağlayın.Ahşaplar sapda mengene izi olmasın diye.Sonrasında metallere delik delmeden önce iz yaptığımız nokta vasıtasıyla kırılan yerde çok az bir yapıp,gevşeyecek yönde noktaya çekiçle vurarak çıkarabilirsiniz.Bence en zararsız yolu budur.
Bunlar da olur;
http://www.rchelidergisi.com/nasilyapili...kvida.html

Metin üstadım sizin yonteminizi deneyeceğim lakin ilk önce revolver abiminkini denemeyi düşünüyorum yavaş yavaş sertleşerek bir yol izlemeyi düşünüyorum.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
(18/11/2013, Saat: 01:41)rewolwer_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]korhan geçmiş olsun kardeşim, sana şöyle söyleyeyim belki işine yarar, bildiğimiz şekersiz sakızlardan al bitane ve çiğne sonra sakız biraz sertleşince kırılan yere bastırarak saat yönünün tersine çevir inşallah çıkar. (silgi benzeri birşeyle de deneyebilirsin ama sakız daha iyi çıkarır diye düşünüyorum).

Eyvallah abi teşekkür ederim. Akşam akşam canım sıkıldı, en azından yabancıdan almadık bir hatırası vardı. İlk önce senin yöntemini deneyeceğim, silgi belki olmazda sakız daha mantıklı abi.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi