Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Rocnel, Single Edge Razor / Model SE-P
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhaba arkadaşlar, ürünler yarın hazır oluyor, yurt içi kargo paketlerini hazırlatacağım, bazı arkadaşlara mesaj yolu ile ulaştım ama unutkanlığa sebebiyet vermemek için aşağıdaki bilgileri doldurarak bana mesaj atabilir misiniz?

Kargo önceliği ödemesini daha önce aldığım arkadaşlara göre yapılacaktır. Bazı arkadaşlar ücretini ödemesine rağmen alamamışlardı. İlk kargo poşetlerini yurt içi kargo için yapacağım, yurt içi kargoyla anlaşma yapmıyoruz, çünkü anlaşmalı olduğu zaman üç dört gün kargo takip numarası vermiyorlar, kargolar kayıp olabiliyor.

Saygılar.

İsim Soy isim:
Açık Adres:
Telefon:
Sapın Çeşidi:
Stant talebi: (25-TL)
Ödemenin Yapılıp Yapılmadığı Bilgisi: EVET/HAYIR
Murat Bey, hazır olan ürünlerden kasıt Rocnel SE'ler değil mi? Eğer öyleyse bugün ödeme yapsam ben de bir adet Rocnel SE alabilir miyim acaba?
(20/04/2016, Saat: 10:45)SKYBRAVE Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Murat Bey, hazır olan ürünlerden kasıt Rocnel SE'ler değil mi? Eğer öyleyse bugün ödeme yapsam ben de bir adet Rocnel SE alabilir miyim acaba?

Merhaba, doğrudur SE makineler,

Ödeme almıyoruz, maksat daha önce ödeme yapanlar ile ödeme yapmayan ama siparişini onayladığım, göndereceğim sözünü verdiğim arkadaşların kargolarını hazırlamak. Saygılar.
@rocnel Murat bey merhaba , ilginiz için teşekkür ederim
Adres bilgilerini özelden gönderdim ürün için sabırsızlığımızı mazur görünüz. Smile
iyi çalışmalar.
(20/04/2016, Saat: 11:06)rocnel Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhaba, doğrudur SE makineler,

Ödeme almıyoruz, maksat daha önce ödeme yapanlar ile ödeme yapmayan ama siparişini onayladığım, göndereceğim sözünü verdiğim arkadaşların kargolarını hazırlamak. Saygılar.

Murat Bey desenize bu dağıtımda da nasip olmayacak bana Rocnel SE Sad Sanırım bu son dağıtım olacak ve bundan sonra makineleri İmpa Ticaret'ten alacağız. İnşallah o zaman kısmet olur da biz de Rocnel tıraş aletine kavuşuruz.
@Rocnel Murat Üstadım mesaj kutunuz dolu mu? Size mesaj gönderdim herhangi bir cevap gelmedi. Belki yoğunluktan fark etmediniz.
(16/04/2016, Saat: 23:05)rocnel Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Arkadaşlar titanyum kaplamayı diğer kaplama türleri ile karıştırmayalım(altın,krom, nikel, gümüş, rodyum vs.)

Birçok kaplama türü malzemenin güzel görünmesi için yapılır ve bir boya katmanı gibi malzemeye tutunur.

Titanyum kaplama ise genelde görsellik için yapılmaz, malzemenin dayanım kuvvetini, sertliğini arttırmak için yapılır.

Titanyum kaplama türü diğer kaplamalar gibi amatör/hobi işleri şeklinde yapılamaz, ileri teknoloji içeren makineler gerektirir.

Titanyum kaplanan yüzey kolay kolay çizilmez, deforme olmaz. Alt yüzeyi gösteren şeffaf bir tabaka gibidir.

Krom, nikel vs. gibi maddelere karşı alerjisi olan(hatta olup da bilmeyen) kullanıcılar için titanyum kaplama birebir çözümdür, tıp alanında da en çok tercih edilen metaldir.

Aşağıda Rocnel tıraş makinelerinin kapladığı makinenin fotoğrafı bulunmaktadır.

@rocnel, konu ile alakası yok ama mesela çok beğenerek kullandığımız diğer marka ve model makinelerin ömrünü uzatmak adına sizin aracılığınız ile bu şekilde bir işlem yapabilir miyiz?

Mesela progress i bu cihaz vasıtası ile titanyum kaplatabilir miyiz?
(21/04/2016, Saat: 13:12)izbe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]@rocnel, konu ile alakası yok ama mesela çok beğenerek kullandığımız diğer marka ve model makinelerin ömrünü uzatmak adına sizin aracılığınız ile bu şekilde bir işlem yapabilir miyiz?

Mesela progress i bu cihaz vasıtası ile titanyum kaplatabilir miyiz?

Titanyum Kaplama @teddy


Makineleri tek tek deniyorum, yavaş yavaş kaplamalar ile ilgili bilgileri paylaşacağım, saygılar.
33z9sgi.jpg
Sabırsızlıkla bekliyor olacağız üstad. Saygılar.
(21/04/2016, Saat: 15:22)rocnel Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Titanyum Kaplama     @teddy


Makineleri tek tek deniyorum, yavaş yavaş kaplamalar ile ilgili bilgileri paylaşacağım, saygılar.
33z9sgi.jpg

Artık bu kadarı olamaz

@corpus36 üstad Angel

Ellerinize kollarınıza sağlık

Rocnel Rocnel Rocnel

.....