Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Rocnel, Single Edge Razor / Model SE-P
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
(22/01/2016, Saat: 19:43)Turhan84 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]@rocnel vatana millete hayırlı olsun. Satişa çıkacağı günü sabırsızlıkla beklıyorum.

Çok teşekkür ederim, Türkiye tıraşın öncüsü olacak, 20 yıl içerisinde tıraş denildiği zaman uzman ülke olarak anılacağız.
(22/01/2016, Saat: 19:25)recklesstr Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Tebrikler, harika olmuş Murat usta, emeği geçen herkesin eline sağlık. Standart jiletle çalışması çok iyi olmuş, hazır olduğunda ben de bu tıraş aletinden edinmek isterim. Ayrıca çift taraflı döküm tıraş aletini de sabırla bekliyorum Smile

Çok teşekkürler, hazır olduğunda forumda yayınlayacağım, saygılar.
(22/01/2016, Saat: 19:26)zeynelkoc88 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Murat bey hayırlı olsun, ürününüz çok şık ve cezbedici görünüyor tebrik ederim.

Çok teşekkür ederim.
Murat Bey hayırlı uğurlu olsun. Çok beğendim gerçekten tam da SE bir alet düşünürken bu çok iyi oldu. Başarılarınızın devamını dilerim. Valla ben de isterim Big Grin
Saygılar.
(22/01/2016, Saat: 19:46)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Murat Bey, alet oldukça ilginç gözüküyor. Özellikle jileti kırıp yarım kullanan arkadaşlar tercih edebilirler. Fiyatı yazarken bir 0 unuttunuz galiba. 75 TL çok düşük bir fiyat. Diğer DE aletinizden farklı olduğunu sanmıyorum bunun. Malzemede veya işçilikte bir fark mı var yoksa?

Çok teşekkür ederim, ürünün fiyatı 75-TL(25USD) doğru yazdım Smile Başlık 55-TL sap da 25-TL fiyatlıdır.
Fiyatının düşüklüğü kimseyi yanıltmasın, birebir aynı çelik, aynı teknoloji aynı işçilik kalitesindedir.
Neden fiyat farkı var derseniz, diğer üründe işçilik saati çok yüksek, ayrıca bu ürünün tanınması amaçlı bu fiyatı belirledik.
Hem paslanmaz çelik, hem yüksek kalite işçilikte, neredeyse ekonomik ürün sayılabilir. Döküm; Mühle, EJ, Merkür, Feather bile makinemiz yanında uçuk fiyatlı duruyor.
Ayrıca değerlendirmelerini önemsediğim eski forum üyesi arkadaşımız(myr) yaklaşık 15 gündür bu makinenin bir prototipini kullanıyor, kendisi aleti çok beğendiğini söylüyor. Üyeliği geçici olarak dondurulmuş, yorumumu okuyorsa saygılarımı sunarım.
(22/01/2016, Saat: 20:05)corpus36 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Murat Bey hayırlı uğurlu olsun.  Çok beğendim gerçekten tam da SE bir alet düşünürken bu çok iyi oldu. Başarılarınızın devamını dilerim. Valla ben de isterim Big Grin
Saygılar.

Çok teşekkürler, hazırlandığında bilgi vereceğim, saygılar.
İnovasyon iyi,kalibrasyonu iyi gibi,görüntü itibariyle kaliteli gibi duruyor,pratikliği iyi,fiyatı makul.Pazarlaması iyi yapılırsa,bu ürün güzel satar.Bu forumdanda ben dahil birçok kişi bu aleti alır.
Keşke rocnel geltir için bir organizasyon yapsa ilk partiyi özel üretim numaralandırılsa tadından yenmezdi.


Sent from my iPhone using Tapatalk
(22/01/2016, Saat: 20:18)Mauser Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]İnovasyon iyi,kalibrasyonu iyi gibi,görüntü itibariyle kaliteli gibi duruyor,pratikliği iyi,fiyatı makul.Pazarlaması iyi yapılırsa,bu ürün güzel satar.Bu forumdanda ben dahil birçok kişi bu aleti alır.

Çok teşekkür ederim, çok ciddi sayıda özel mesaj geldi, sanırım beğenildi, TPE'den evraklarımız tamamladığımızda tüm dünyada popüler bir ürün haline gelmiş olacak, saygılar.
(22/01/2016, Saat: 20:31)utunc Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Keşke rocnel geltir için bir organizasyon yapsa ilk partiyi özel üretim numaralandırılsa tadından yenmezdi.


Sent from my iPhone using Tapatalk

Yapılabilir düşünmek lazım Smile