Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Rocnel, Single Edge Razor / Model SE-P
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Eser güzel @calexico



(08/03/2016, Saat: 19:52)calexico Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Şahane fotoğraflar. Tabi ki yorum da öyle...


Sent from my iPhone using Tapatalk


@rocnel Murat Bey özel mesaj kotanız dolmuş,buradan yazıyorum,vida konusunu hallettim,detayları ÖM kotanız açılınca yazarım

Cep telefonu,diz üstü bilgisayarın parlak kaplaması ve masa lambasıyla ancak bu kadar oldu Smile



(08/03/2016, Saat: 20:01)rocnel Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ben diyorum forumdan güzel fotoğraflar çıkacak diye Smile

Güle güle kullanın, demire su vermek, şekil vermek atalarımızdan bize kalan miras, umarım ileriye taşırız, ithal eden değil ihraç eden ülke oluruz. Saygılar.




teşeklür ederim @btoprak üstadım

(08/03/2016, Saat: 21:09)btoprak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hayırlı olsun @ihtilaf üstadım güzel günlerde kullanın.
Benimkisi de geldi. Bu akşam ilk tıraşımı olurum.

292sm8p.jpg
34s1e2o.jpg
3176x3c.jpg
nfn2x.jpg
Yine harika bir ürün.
Murat Bey, tekraren tebrik ediyorum.

Rocnel Biraderler bir arada.

1z64kcg.jpg
Arkadaşlar ben kendisi ile telefonla görüşüyorum, kendisi çok temiz iyi niyetli bir arkadaşımızdır, benden üç adet ürün istemişti, mild/orta agresif/agresif, ben yanlış anlayarak üç adedini de p sınıfı gönderdim, o da işine yaramayacak olan diğer iki tanesini satabilir miyim diye sordu, ben de ürün sizin ürününüz isterseniz satabilirsiniz dedim. Yani bir fırsatçılık vs. kesinlikle yok. Yanlış anlaşıldığını düşünerek biraz önce aradı ve sattıkları kişilerin paraların geri iade ettiğini de bildirdi. Zaten mesleği itibari ile de etik olmayan işleri yapabilecek birisi değil.

Burada sıkıntının kaynağı açıkçası bizden(Rocnel) çıkıyor, ürünleri seriye bağlayamadık, bu ay artık bu işi çözeceğiz, 1 ay içerisindeki hedefimiz sipariş vermiş ürünlerini alamayan yerli yabancı müşteri kalmamasını sağlamak. Sonrası zaten düzene girecektir. Stoktan impa üzerinden satılmaya başladığı zaman problem kalmayacaktır.

@ihtilaf Şimdi benim bu vida(setiskur) olayında atladığım bir husus var, her şeyi anlattım bunu nasıl pas geçtim bilmiyorum. Arkadaşlar ilk önce vidayı başlığa yerleştireceksiniz sonra sapı başlığa monte edeceksiniz Smile Bu şekilde bir çok müşteri de geldi, ben hep bu sondur dedim nasıl çıkaracağını anlattım geçtim, ama son değilmiş, bu kuralı unutmayalım, hatta kullanma kılavuzu içerisine de yazacağım. İsterseniz her ihtimale karşı nasıl çıkaracağınızı da anlatayım yine Smile

Fotoğraf paylaşan arkadaşlara çok teşekkür ederim, yabancı forumlara girme imkanı olabilen arkadaşlar paylaşırsa çok sevinirim, saygılar.
(09/03/2016, Saat: 01:33)Cem Hazir Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yine harika bir ürün.
Murat Bey, tekraren tebrik ediyorum.

Rocnel Biraderler bir arada.

1z64kcg.jpg

Çok iyi olmuş Smile)) Rocnel Kardeşler Smile)
Arkadaşlar ,
eBay olayı açıklığa kavuştu,baştan bilgilendirme olmadığı için bu şekilde tepki verdik,yorumları kaldırdım.

@rocnel
Murat Bey,değişik agresiklikte SE kafalarını ne zaman hazırlarsınız
Dostlar,

Guzel bir ornek oldu sadece yazı ile bazen dusunceler hisler mimikler tercume olmuyor.
İlk anda gorunce, rocnel in bizlere on deneme olarak gonderdigi, bazılarımızdan parasını bile daha almadıgı bir urunun, satıs fiyatı 25 dolar olan bir urunun, bir fırsatcılık olarak 125dolara buradan resimler ile cıktıgını gorunce, e tabidir biraz sahsen tepki gosterdim, ki ayhal komsum ozelden de gorustugum birisidir. Ama benim icim dısım bir, tez kalpli bir insanım. Yuze soyleyemedigim hicbirseyi de kimsenin arkasından konusmam.

Biz oyle zannetmistik, fotograf mevzusuna gulup gecerim, ben Rocnel dostumuza, girisimcimize ayıp oldugu icin uzulmustum. Ama hem ayhal komsumuz ozelden bahsetti, hemde rocnel ustadın yukarıda soyledigi gibi bilgisi dahilinde ise ustune bizim diyecek birseyimiz yok.

Ayhal beyi yazdıklarım yuzunden gucendirdim ise ozur dilerim huzurunuzda.

Yalnız ben yine de sesli dusunuyorum, aynı urunden 3 tane bana gelseydi yanlıslıkla, ya rocnel e geri gonderirdim, yada forum ici bu kadar bekleyen komsumuz var, rocnel ustada danısır, satın almak isteyen 2 kisiye rocnel yerine ben gonderirdim. Sonucta daha satısa bile baslanmadı urun. Forum icinde donduruyoruz.

Ayhal dostumuzun yaptıgı yanlıs mı? herhalde degil, ama en azından benim izleyecegim yol o olmazdı.

Umarım dusuncemi aktarabilmisimdir.

Saygılar
(09/03/2016, Saat: 02:29)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Arkadaşlar ,
eBay olayı açıklığa kavuştu,baştan bilgilendirme olmadığı için bu şekilde tepki verdik,yorumları kaldırdım.

@rocnel
Murat Bey,değişik agresiklikte SE kafalarını ne zaman hazırlarsınız

Mild olan seriye çok az talep geldi, Mild üretimini en son sıraya aldık, Agresif için şuan değişik bir tasarım yaptık, önce biz test edeceğiz, sonra test etmek isteyen arkadaşlara göndereceğiz, beğenilirse seri üretime geçeceğiz, tabi burada değişik sürprizlerimiz olacak.
(09/03/2016, Saat: 02:38)rocnel Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Mild olan seriye çok az talep geldi, Mild üretimini en son sıraya aldık, Agresif için şuan değişik bir tasarım yaptık, önce biz test edeceğiz, sonra test etmek isteyen arkadaşlara göndereceğiz, beğenilirse seri üretime geçeceğiz, tabi burada değişik sürprizlerimiz olacak.

@rocnel

Murat Bey,P serisinden daha mild kafa var mı ?
Bana kalırsa en P en mild kafa olmalı
(09/03/2016, Saat: 03:07)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]@rocnel

Murat Bey,P serisinden daha mild kafa var mı ?
Bana kalırsa en P en mild kafa olmalı

Teknik olarak mühle R89 gibi ürünlerden daha agresif P Modeli, tasarımı ağırlık dengesi farklı olduğu için mild gibi görünüyor, bu yanıltıcı olabilir. Ama şu söylediğinize katılırım, P (ORTA AGRESİF) / AGRESİF/ ÖZEL AGRESİF olarak 3 ayrı model yapılabilir.