Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Rocnel, Single Edge Razor / Model SE-P
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Gercekten göz kamaştırıcı. Ellerinize saglik Murat hocam.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Elinize sağlık Murat bey göz kamaştırıcı olmuşlar..
Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Artık yeni titanyumlarda dahil ürünlerimiz impa ticarette satılacak. Satış konusu başında da belirttiğim gibi bizi aşıyor. Mustafa beye emanet @impaticaret
Murat Bey, ürünler ne zamandan itibaren İmpa Ticaret'te satışa sunulacak? Bir de bu titanyum kaplama Rocnel SE'ler için fiyatlandırma öncekiler ile aynı mı olacak?
Çıkaracağınız ayarlı tıraş aletini bekliyordum aslında ama siyah titanyum kaplama Rocnel SE harika olmuş. Hiç kullanmasam da evimin bir köşesinde dursa o bile yeter o derece Smile Elinize sağlık.
(16/04/2016, Saat: 20:03)SKYBRAVE Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Murat Bey, ürünler ne zamandan itibaren İmpa Ticaret'te satışa sunulacak? Bir de bu titanyum kaplama Rocnel SE'ler için fiyatlandırma öncekiler ile aynı mı olacak?
Çıkaracağınız ayarlı tıraş aletini bekliyordum aslında ama siyah titanyum kaplama Rocnel SE harika olmuş. Hiç kullanmasam da evimin bir köşesinde dursa o bile yeter o derece Smile Elinize sağlık.

Selamlar, sanırım 1 aya kadar impa'da olur. Titanyum serisinin fiyatı farklı olacak. Ağırlıklı olarak siyah renk üreteceğiz. Evinizin köşesinde durmasın kullanın Smile
Hepinizden once sarı istegimi ben iletmistim Murat beye tamam mı, kimseye kaptırmam 1 numara sarıyı Smile
İlk siyah titanyum da benim
(16/04/2016, Saat: 22:26)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hepinizden once sarı istegimi ben iletmistim Murat beye tamam mı, kimseye kaptırmam 1 numara sarıyı Smile

Smile

Arkadaşlar titanyum kaplamayı diğer kaplama türleri ile karıştırmayalım(altın,krom, nikel, gümüş, rodyum vs.)

Birçok kaplama türü malzemenin güzel görünmesi için yapılır ve bir boya katmanı gibi malzemeye tutunur.

Titanyum kaplama ise genelde görsellik için yapılmaz, malzemenin dayanım kuvvetini, sertliğini arttırmak için yapılır.

Titanyum kaplama türü diğer kaplamalar gibi amatör/hobi işleri şeklinde yapılamaz, ileri teknoloji içeren makineler gerektirir.

Titanyum kaplanan yüzey kolay kolay çizilmez, deforme olmaz. Alt yüzeyi gösteren şeffaf bir tabaka gibidir.

Krom, nikel vs. gibi maddelere karşı alerjisi olan(hatta olup da bilmeyen) kullanıcılar için titanyum kaplama birebir çözümdür, tıp alanında da en çok tercih edilen metaldir.

Aşağıda Rocnel tıraş makinelerinin kapladığı makinenin fotoğrafı bulunmaktadır.
2d0ev7b.jpg
Bekliyordum da bu kadarını kesinlikle beklemiyordum,modeller enfes,harika,3 alana 1 bedava kampanyası devam ediyordu değil mi


Sent from my iPhone using Tapatalk
@rocnel
Üstad titanyum candir
Yakında deneyecegimi hissediyorum