Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Rocnel, Single Edge Razor / Model SE-P
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar üretim tamamlandı, kontrolleri yapıyorum, kargo listesi oluşturmak için isim, adres, telefon, sipariş adedi, sap çeşidi yazarak bana gönderirseniz hızlı oluruz. Saygılar
(05/03/2018, Saat: 10:35)rocnel Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Arkadaşlar üretim tamamlandı, kontrolleri yapıyorum, kargo listesi oluşturmak için isim, adres, telefon, sipariş adedi, sap çeşidi yazarak bana gönderirseniz hızlı oluruz. Saygılar

@rocnel Murat hocam sap çeşitleri nelerdir?
gönderdim üstadım teşekkürler..
(05/03/2018, Saat: 13:08)marek Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]@rocnel Murat hocam sap çeşitleri nelerdir?

Uzun elit sapı, kısa gem sapı,
Saygılar
@rocnel Bende bilgileri gönderdim üstadım.
Fiyat olarak 75 TL ödeyeceğiz dogrumudur..
(05/03/2018, Saat: 10:35)rocnel Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Arkadaşlar üretim tamamlandı, kontrolleri yapıyorum, kargo listesi oluşturmak için isim, adres, telefon, sipariş adedi, sap çeşidi yazarak bana gönderirseniz hızlı oluruz. Saygılar

E-mail gönderdim bende beklemedeyim Smile
Arkadaşlar, kargo gönderimi başladığında buradan bilgi vereceğim, ödeme hakkında da bilgi vereceğim, tek tek mesaj gönderemiyorum çok yoğunum, saygılar.
(13/03/2018, Saat: 15:38)rocnel Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Arkadaşlar, kargo gönderimi başladığında buradan bilgi vereceğim, ödeme hakkında da bilgi vereceğim, tek  tek mesaj gönderemiyorum çok yoğunum, saygılar.

Listede sonlardayım ama sabırsızlanıyorum ne zaman başlayacak gönderimler Murat bey Smile
Arkadaşlar konudan bağımsız yeni bir fikir ortaya koyuyorum,

Görsellerini paylaştığım parça, sulandırılmış çeliktir, üstündeki yazılar da gravürdür, 3 boyutludur, yani yazılar dik değil, örnek bir çalışmadır.

Deneme amaçlı böyle bir şey yaptım, maksadım markalama işini bu şekilde yapıp sapların arkasına monte etmek,
Görsellerdeki parça kabadır, yani harfler biraz iç içe, çözünürlük tam iyi değil ve elektro polisajı yapılmamış,

Bunu yapmanın çeşitli yolları var, bu cnc dalma erezyon makinesinde yapıldı, yani önce bakıra pantograf ile işlendi, sonra bu pantograf dalma erezyon ile sulandırılmış çeliğe %1 (1MM) hata ile işlendi.

Resimdeki parçanın kalınlığı 1cm dir, yani biraz gözleri bozuk olanın yazıları okuması pek mümkün değil.

Bu sanayi kolu uzun zaman önce çıktı, bu şekilde aparatlar yapıp çeliğin üzerine pres yapıyorlar, markanın izi çıkıyor, yani tabanca tüfek vs. yerlerdeki markalar bu gravürler ile basılıyor.

Görseli daha geliştireceğim, yani göze hoş olan saat markalarının vs. tercih ettiği gibi bir şeyler çıkarmaya çalışacağım,

Not: SE-P kumlandı, kumlama son işlemdi, ama bilenler bilir kumladıktan sonra bir kaç gün bekletiyorum, çünkü kumlama esnasında yabancı bir kimyasala farkında olmadan değdiği zaman kararan yerleri olabiliyor.

24x15w2.jpg1sigbr.jpg24x15w2.jpg
Valla ne diyeyim bilemedim Smile
Murat, son çelik bükücü oldun.
Eline sağlık. Zevkle izliyoruz...