Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Rocnel, Single Edge Razor / Model SE-P
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Herkesin göz zevkine hitap edecek bir bütün ortaya çıkmış. @rocnel tebrik ediyorum sizi hakikaten çok başarılı...
@rocnel, harika görünüyorlar...

Yurt dışı forumlarda ön sipariş sayısı ile yazılan rakamlar gerçekten ne kadar başarılı bir iş yaptığınızın göstergesi..
(24/02/2016, Saat: 00:35)bayercy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Kutunun içine bir tane de minik nazar boncuğu koyun Smile

Katılıyorum Tongue Elinize sağlık, hakikaten evladiyelik bir görünümü var.
Sunum da nefis olmuş. Dediğim gibi, alır parayı Wink
(24/02/2016, Saat: 00:35)bayercy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Kutunun içine bir tane de minik nazar boncuğu koyun Smile
E gel artık yeter gece gece sigara yaktırdı namıssız
(24/02/2016, Saat: 02:34)kerimovic Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]E gel artık yeter gece gece sigara yaktırdı namıssız

Big Grin Big Grin Big Grin +1 Bekliyozz.
Ancak bazı limitli üretimlerde gösterilen hassasiyet ve özen...
Tebrikler, elinize sağlık.

E5553 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar güzel yorumlarınız için çok teşekkürler Smile

Üretim işlemleri bir birini takip eden işlerden oluşuyor. Örneğin şuan sapların üretiminin tamamlanması bekleniyor, tüm saplar bittiği zaman toplu olarak desen yapma işlemleri başlayacak. İlk biten başlıkların polisaj işlemleri yapılıyor. Polisaj işlemleri en zor kısımlarından çünkü büyük ölçüde el emeği istiyor. Polisaj işlemleri üst kısımları mat fırçalı yüzey, yan kısımları saten parlak yüzey olarak yapılıyor, tezatlık güzel görünüm oluşturuyor.

Bu işte en büyük amaç bekleme listesi oluşturmadan satış yapabilmek, şuan ilk üretimlerde bunu yapmak mümkün değil, ama diğer firmalar gibi sürekli bekleme listesi ile çalışmayacağız, hazırda ürün de çıkaracağız, yani bir kaç aya kadar hazır stoklu satışlar olacak. Tabi artık perakende satışları doğrudan fabrikadan yapmayı da düşünmüyoruz.

Ben neredeyse tüm tıraş aletlerinin kutularını inceledim, gördüğüm kadarı ile en iyi kutular ATT ve FEATHER de var. Kutunun dışını siyah veya başka bir cilt bezi ile de kaplattırabilirdim, fiyat değişmezdi, ancak ürünün klasik havasına pek yakışmayacağını düşündüm. Kutu kalın mukavva olduğu için çok uzun ömürlüdür.
(24/02/2016, Saat: 10:34)rocnel Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bu işte en büyük amaç bekleme listesi oluşturmadan satış yapabilmek, şuan ilk üretimlerde bunu yapmak mümkün değil, ama diğer firmalar gibi sürekli bekleme listesi ile çalışmayacağız, hazırda ürün de çıkaracağız, yani bir kaç aya kadar hazır stoklu satışlar olacak. Tabi artık perakende satışları doğrudan fabrikadan yapmayı da düşünmüyoruz.

Budur. Kabul etmek lazım ki çok büyük bir üretici olmamanıza rağmen profesyonelliğinize söyleyecek laf yok doğrusu. Daha da iyi olacağını düşünüyorum. Tüm yazılarınızdan bu vizyona sahip birisi olduğunuz belli oluyor.
Elinize kolunuza sağlık çok güzel olmuşlar henüz yazılanların tamamını okuyamadım ama bir an önce yazmak istedim. Ben de listenizin bir köşesinde bulunmak isterim. Bu makinanın bir tanesinin de elimde olmasını çok isterim. Big Grin