Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Rocnel, Single Edge Razor / Model SE-P
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Bugün sabah elime ulaştı 2 adet Rocnel SE. Deneme imkanım olmadı ama sunumun muhteşem olduğunu belirtmeliyim. En merak ettiğim kısmı jilet tutuşu. O konudaki endişelerimin de yersiz olacağını düşünüyorum. Kalite hissi muhteşem. Eldeki hissiyat olağanüstü, işçilik üst sınıf. İçindeki kartonda varislerinize bırakabilirsiniz yazıyor, cidden bu doğru. Tıraşını denedikten sonra da yazarım ama burada şunu belirtmek istiyorum. Tıraş kalitesi de şayet işçiliği kadar üst sınıfsa bu paraya yazık oluyor bu alete diyebilirim.

Tamam biz alalım forum ahalisi bir doysun ilk önce Big Grin Smile, ama lütfen fiyatını düzenleyin bu ürünün, yok pahasına gidiyor sayın @rocnel.
@btoprak

Ürünü beğendiniz için çok sevindim Smile

Fiyat konusunda, satış işlemleri artık yetkili satıcılara devredilecek, fiyatlar değişebilir, ama çok da artış olmayacak.
(05/03/2016, Saat: 13:25)rocnel Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Fiyat konusunda, satış işlemleri artık yetkili satıcılara devredilecek, fiyatlar değişebilir, ama çok da artış olmayacak.

@rocnel üstadım;
Şu ana kadar Size başvurmuş bulunan arkadaşlar (daha üretilmeyen ancak talepte bulunulan agresif kafa için)  bu durumdan etkilenecekmi ?
@btoprak
Güzel günlerde kullanın
Tıraş aletleri Oscarı varsa Rocnel alır
(05/03/2016, Saat: 14:27)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]@btoprak
Güzel günlerde kullanın
Tıraş aletleri Oscarı varsa Rocnel alır

Teşekkür ederim sayın @ihtilaf üstadım. Ben oscar'ı Rocnel'e verdim bile Smile.

Ayrıca fiyat konusundaki düşüncelerim arkadaşlarımızı kızdırdıysa kusuruma bakmayın, sadece türünün ilk örneği, emek verilmiş bu ürünü hak ettiği yerde görmek hepimizin dileğidir sanırım, benimki de sadece şahsi bir temenniydi Blush. Yoksa alıp bir kenara çekilmedim, daha üretilmeyen "Mild" alet alım sırasında ben de varım Smile.
(05/03/2016, Saat: 14:07)AKadir Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]@rocnel üstadım;
Şu ana kadar Size başvurmuş bulunan arkadaşlar (daha üretilmeyen ancak talepte bulunulan agresif kafa için)  bu durumdan etkilenecekmi ?

Şimdiye kadar sipariş vermiş olanlar normal fiyatlarından alacaklar. Ancak bizim bireysel satışla uğraşmamız imkansız, yabancı siparişleri durdurduyıruz, web sitemize düzenleme yapıyoruz bu konuyla ilgili.
Benim siparişim de elime ulaştı. Murat Bey'e ilgisi için teşekkür ederim. Paketlemesi olsun, ürünün işçilik kalitesi olsun oldukça tatmin edici. Jilet takma konusunda çekincelerim vardı ama gayet rahat takılabiliyor ve jileti oldukça sıkı tutuyor.

7997b1d7ce3f662ba01e7947e820d2f1.jpg

f1521b156480c28bf5ccbdbecb6e34ce.jpg

c642b41c07cd3076cfa8a96b12c19cd7.jpg

d661fa25a41c667007f635bf5d6a0ec1.jpg

74a31ae8a6ebc4bba08b48ea6ef02b10.jpg

609679441ce0f1c47e9972b40a41a3d4.jpg
Rocnel ile ilk tiras deneyimim;
Epeydir geleneksel tirastan mahrum birakmistim sakalimi. Kisaltabildigim kadar kisaltsam da uzun bir sakalla tiras oldum. Ekipman arko sabun, isana men tam porsuk firca, rahmetli dedemin madeni esya bakir tasi, mavi astra ve assolist Rocnel. Oncelikle forumun babalari bu guzel makine ile mavi astra yi belki yan yana dahi koymayabilirler ancak aliskanliklar ve elimdeki en iyi jilet olma sebebiyledir. Makine; agirlik uzunluk ele oturus tutus jilet tutusu jilet bar acisi kesim acisi sap kafa olarak betimleyebilecegim en iyi tabir spor araba gibi... Hadi gazla gotur beni gittigin yere diyip asfaltta dans eden bir spor araba gibi cildinizde dans ediyor. Bahsettigim sakalimin uzunlugundan oturu tikanma yapti ancak gunluk sakalda bu sorunun olmayacagi kanaatindeyim ayrica uzun zamandir jilet degmemis bir cilt ve uzun zamandir kesilmemis bir uzun sakalin dahi ustesinden gelmeyi basardi. Sapin desensizligi konusunda esasen elime ilk aldigimda bunda bir eksiklik var desen olmali desem de bu duz hali daha bir cezbedici daha bir yakisikli kiliyor Rocnel i. Belki sapta bir seyler aramamin sebebi ej muhle vs nin sapina da ismini dosemesi bir etiketleme yapmasi olabilir. Buyrun bu da Rocnel in jiletle iliskisi Smile
dww5c2.jpg
Ben de kavuştum sonunda Rocnel'e. Gerçekten elde verdiği his muhteşem ilk tutuşta.
Murat Bey'e sipariş ve tedarik aşamasındaki yardımlarından dolayı teşekkür ederim. Umarım Rocnel'i çok daha iyi yerlerde görürüz en kısa zamanda.

21NqBd.jpg
A76Naz.jpg
QBYNrv.jpg
y5o179.jpg
VaXN4P.jpg
Arkadaşlar fotoğraflarınıza bayıldım, güle güle kullanın Smile
Web sitesine de bir kaç fotoğraf seçerek koyacağım, benim fotoğraflar iyi değil.