Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Rocnel, Single Edge Razor / Model SE-P
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
(24/02/2016, Saat: 02:34)kerimovic Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]E gel artık yeter gece gece sigara yaktırdı namıssız

Smile))))))))
Instagramdan takip ediyorum ama buradan da begenimi dile getireyim. Buna yakin bir sunumu 150$ ustu bir alette gorememistim, gordugum benzer ornek de 200$ ustu bir alet. Cani gonulden tebrik ederim, fiyatinin cok ustunde bir sunum ve bu da sizin detaya ne kadar onem verdiginizi gosteriyor. Yine bu sekilde kalitenin on planda oldugu, yenilikci projelerinizi merakla bekliyorum. Smile
Herseyiyle mukemmel olmus elinize emeginize saglik sahip olmak icin sabirsizlaniyorum
Rocnel abi, heyecan dan 33 lük tesbih yetmiyor, 99 luga mı gecelim. Ne zaman guzel haberlerini duyacagız, "hadi kim ne istiyor soyleyin çocuklar" diye Smile
Aynen katılıyorum dikdik hocama. mail adresime habire bakıyorum sizin ürün kargoya verildi diye ama rüyaymış Smile
İyi akşamlar arkadaşlar, düz saplı(baklava desenli olmayan) P(Orta Agresif) kısa saplı(85mm x 13 mm), başlığın çevresi kumlanmış mat polisaj, başlığın yan kısımları 1000 kum polisajlı olan modelimizi bu hafta içinde teslime başlayacağız. Baklava desenli sapı olmayan bu modelimizi isteyenler özelden yazarsa sevinirim. Sipariş sırasına göre teslim yapacağız. Baklava desenleri Mart ayının sonuna doğru teslim edilecek. Saygılar.
@rocnel hocam baklava desenli dediginiz sap modeli, cihankeskin komşumuzun test icin kullandığı sap gibi?


Sent from my iPhone using Tapatalk
(01/03/2016, Saat: 22:42)Turhan84 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]@rocnel hocam baklava desenli dediginiz sap modeli, cihankeskin komşumuzun test icin kullandığı sap gibi?


Sent from my iPhone using Tapatalk

Deseni öyle ama boyutu ve şekli öyle değil, şu yeni paylaştığım kısa saplardan henüz desenli çıkardığımız yok, desenli de şık duruyor desensiz de kişiye ve alışkanlıklara göre bir durum.
@rocnel hocam desensiz sap modelinin fotoğrafını koyma imkanınız var mı acaba?
desenli desensiz yan yana olursa güzel olur