Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Rocnel, Single Edge Razor / Model SE-P
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Foruma yapılmış bu ayrıcalığı istismar-evet alınacak olan varsa alınsın - açık olarak istismar etmek hiç etik olmadı.
Şu aşamada @rocnel ' in alacağı her türlü tedbir anlaşılır olacaktır. Kişisel ricam , bireysel siparis verenlerle diğer kişiler arasında bir ayrım yapılmasıdır.
Ustad emeğinize sağlık. Ben de kendim için bir tane istiyorum özelden de yazdım hesap bilgilerinizi istedim. Lütfen dönüş yapın
Ürün piyasaya verilene kadar, forumdan alacak olan kimsenin satmaması en doğrusu o zaman. Kişi başı da sadece bir ürün satılmalı ayrıca.
(10/03/2016, Saat: 15:32)mancho Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Kişi başı da sadece bir ürün satılmalı ayrıca.

Kesinlikle katılıyorum.
(10/03/2016, Saat: 15:32)mancho Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ürün piyasaya verilene kadar, forumdan alacak olan kimsenin satmaması en doğrusu o zaman. Kişi başı da sadece bir ürün satılmalı ayrıca.

Zaten bir adet satıyoruz, sadece aynı birlikte görev yapan asker/polis personele fazla kargo ücreti ödememeleri için fazla gönderdim.
Arkadaşlar @rocnel Murat Bey konuya hakim zaten, bizim ek olarak bir şey söylememize gerek olmayacaktır. Mesele hakkında daha fazla yoruma gerek yoktur sanırım, uzadıkça daha da can sıkıcı oluyor, başlık da sıkıcı oluyor. Olan oldu, tecrübeler edinildi, dersler çıkarıldı, biz artık keyfimize bakalım.

Murat bey epeydir üretimden fotoğraf paylaşmadınız, bitmiş başlıklardan veya baklava desenli saplardan resim görebilir miyiz? Smile

Bir de ayna gibi parlak kafa seçeneği sunacak mısınız? Önceki sayfalarda bir örneğini paylaşmıştınız.
(10/03/2016, Saat: 16:55)onurcakmak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Arkadaşlar @rocnel Murat Bey konuya hakim zaten, bizim ek olarak bir şey söylememize gerek olmayacaktır. Mesele hakkında daha fazla yoruma gerek yoktur sanırım, uzadıkça daha da can sıkıcı oluyor, başlık da sıkıcı oluyor. Olan oldu, tecrübeler edinildi, dersler çıkarıldı, biz artık keyfimize bakalım.

Murat bey epeydir üretimden fotoğraf paylaşmadınız, bitmiş başlıklardan veya baklava desenli saplardan resim görebilir miyiz? Smile

Bir de ayna gibi parlak kafa seçeneği sunacak mısınız? Önceki sayfalarda bir örneğini paylaşmıştınız.

Teşekkürler Smile

Sapların deseni yapılıyor ama desenler de aşama aşama yapılıyor, yani bir ürünün önce ilk işlemi bitiriliyor, sonra makine ayarlanıp ikinci işlem için toptan geçiriliyor, bu şekilde desen tamamlanmış oluyor, deneme için tamamen bitenlerde var ama fotoğrafını şimdi paylaşsam yanlış anlaşılıyor, insanlar yazıları pek okumadıkları için resimleri görünce direk üretim tamamlandı olarak bakıyorlar Smile

Üretimle ilgili her şey yolunda herhangi bir sıkıntı yok, yakın zamanda dağıtımlar başlayacak.
2n8d3ee.jpg




nyd7wz.jpg
(10/03/2016, Saat: 17:17)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]2n8d3ee.jpg




nyd7wz.jpg

Fotoğraflar güzel, parlak renk de güzel durur, parlak yüzeyin seri üretim aşamaları tamamlanmadı, ileride bir kaç farklı yüzey işlemi ile oluşturulmuş seçenekler sunacağız.

ÜSTLER/YANLAR

Parlak/Parlak
Parlak/Mat
Kumlanmış/Parlak
Kumlanmış/Fırçalanmış(Şimdiki)
Fırçalanmış/Fırçalanmış
Eskitilmiş/Fırçalanmış

Tabi hepsinin ayrı üretim prosedürü ve işçilik işlemleri var, ama çeşit olsun diye yapılabilir.

İsteyen olursa bir kaç tane komple fırçalanmış başlık var ürün başlığını bundan gönderebilirim.
http://www.geltir.com/thread-6175-page-38.html

@rocnel Murat usta hocam üç çeşit baklava desenli sap örneğiniz var hangi model olacak ? Yada bu modellerden farklımı olacak bu konuda bilği verirmisiniz rica etsem.