Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Rocnel, Single Edge Razor / Model SE-P
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Jiletin kulakçıklarını zaten jileti alete yerleştirdikten sonra kırdığınız için illaki aletin kenarında ufakta olsa çıkıntı kalacak. Çıkarmak istediğiniz zamanda bu ufak çıkıntıdan çekip çıkarıyorsunuz galiba. Kulakçıkları önce kırıp jileti sonra alete yerleştirseniz çıkıntı olur mu diye soracağım ama bu sefer jileti yerleştirirken risk daha büyük olacak.Smile
Tehlikeli alet, sevdim Big Grin
(16/10/2019, Saat: 23:27)HTTPSEvrywhre Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Jiletin kulakçıklarını zaten jileti alete yerleştirdikten sonra kırdığınız için illaki aletin kenarında ufakta olsa çıkıntı kalacak. Çıkarmak istediğiniz zamanda bu ufak çıkıntıdan çekip çıkarıyorsunuz galiba. Kulakçıkları önce kırıp jileti sonra alete yerleştirseniz çıkıntı olur mu diye soracağım ama  bu sefer jileti yerleştirirken risk daha büyük olacak.Smile
Tehlikeli alet, sevdim Big Grin

Kulakları kırıp yerleştirmek için kesici ağızdan iğneyle falan iteklemek gerekir. O zaman da jiletin ağzı bozulur. Videolarını izledim tıraştan önce herkes yerleştirdikten sonra kırıyor.
(25/02/2019, Saat: 17:57)rocnel Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhaba, bir kaç gün önce mailiniz gelmiş, mailleri okuyorum, müsait olduğum zaman genelde aynı anda tüm mailleri cevaplıyorum. Şuan sadece bugünlük okunmamış 41 adet mailim var, vakit buldukça cevaplamaya çalışıyorum. Forumu özellikle takip ediyorum ama tıpkı sizin gibi tıraşa meraklı olduğum için genel her şeye bakıyorum, bir şey satmak için girmiyorum. Sizin gibi tıraş severim sadece yani.

2i92nt1.jpg


İnternet sitemiz satış yapmak amacıyla kurulmamıştır. Sitemize girdiğiniz zaman satın al butonu yoktur. Yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Mail adresi resmi işlerde bir nevi deklare görevini tamamladığı için bulunuyor. Mail attığımız zaman kaynağını güvenirliğini sorgulayabiliyorlar. Mağazalar ya da teknik sorular soruluyor, bazen iş birliği, farklı üretim istekleri vs. gelebiliyor. Ancak doğrudan satın almak isteyenleri standart impa'ya yönlendirecek mesaj atıyorum. Aradan 10 gün bile geçse mailleri atlamadan cevaplamaya çalışıyorum. Satın alma işlemlerini yurt içinde impa mağazası yapıyor. Bizle ilgili her türlü stok bulunmayabilir. Çünkü butik tarzda üretim yapıyoruz. Çok az sayıda ürünü asıl işlerimizden kalan arta zamanlarda yapıyoruz. Bu yıl 2.10 modelini ürettik ve İmpa'da satışa hazır haldedir. SE50 modeli kışa doğru çıkacaktır. Tahminen 50 adet kadar yaparız.

Yani aklınıza şöyle bir şey gelmesin, çok büyük bir rocnel fabrikası var, bir çok personeli, müşteri ilişkileri görevlileri falan var ama görüp de cevap vermiyorlar gibi düşünmeyin. Tek başıma ben varım, ellerim genelde makine yağından dolayı kirli oluyor, temiz olunca, genelde çizim yaparken pc karşısına geçip şimdi olduğu gibi yazıyorum, durum bu yani Smile

Daha önce çokça kez belirttim ama yine de belirteyim. Ürünlerimizin büyük bölümü el emeğine dayalı, çok az sayıda üretiyoruz. Çok talep var doğrudur ama bu talep işçilik kalitesi ile doğrudan orantılı. Aylık 15 adetten fazla üretildiği zaman muhakkak işçilikte sorun oluyor. Çünkü bayağı ciddi şekilde insana dayalı bir üretim tarzımız var. Sayıyı arttırıp işçilik kalitesini düşürürsek ürünlere gelen talep de azalacaktır. Hem üretim kapasitesi hem de işçilik de aynı oranda ilerleyebilir, en niyetinde atomu parçalamıyoruz Smile ama bunun için de yatırıma ihtiyaç var, zamanla olacak şeyler.

Genel olarak geç de olsa herkese cevap vermeye çalışıyorum. Çünkü yaptığım işi seviyorum, uğraşması zevkli, bir şey ortaya çıkarmak ve bu ortaya çıkan şeylere insanların ilgi duyması güzel bir his, sizlere de elimden geldiğince iletişim kurmaya gayret edeceğim. Saygılar.

Murat

Murat bey merhaba. Kış gelmiş olduğu için sormak istedim, üretimde SE50 modeli var mı acaba ?
Mutlu seneler Smile