Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Rocnel, Single Edge Razor / Model SE-P
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
(09/02/2016, Saat: 13:18)kamil Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Haddim olmayarak, cihankeskin in incelemesini okuduktan sonra ağırlıkla ilgili olarak olumlu bir tavsiyede bulunmak istiyorum.
Anladığım kadarı ile kafanın 2016 yazan kısmı atıl pozisyonda. Yani jilet giren o bir santimlik kısmın arkasında kalan geniş alanı atıp, daha dar bir kafa olsa idi daha olumlu olur muydu diye düşünüyorum. (ne olur yanlış anlaşılmasın, çok güzel bir ürünün daha da güzel olabileceğini ifade ediyorum)

Tıraş aletini test eden birisi olarak ben bunun riski bir deneme olacağını düşünüyorum. Kafanın ağırlığını azaltıp ağırlık merkezini değiştirmek bütün tıraş karakteristiğini değiştirecektir. Emin olun Rocnel bu şekliyle gayet hoş. Smile
(11/02/2016, Saat: 00:12)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Tıraş aletini test eden birisi olarak ben bunun riski bir deneme olacağını düşünüyorum. Kafanın ağırlığını azaltıp ağırlık merkezini değiştirmek bütün tıraş karakteristiğini değiştirecektir. Emin olun Rocnel bu şekliyle gayet hoş. Smile

İncelemenizi okuduktan sonra heyecanım arttı cihankeskin üstadım. Ben 2 tane istemiştim ama "en yumuşak" olan üretim bandından çıkana kadar orta agresif olanla idare edeceğiz. Ama çok uzun süredir beklediğim tipte bir üründü, merakla bekliyorum. Alanında ilk olması ve ilk üretimlere sahip olacak olmamız ayrı bir heyecan konusu Smile.
Rocnelin yurtdısında nasıl bir bomba patlatacagına basit bir ornek

2eas4l4.jpg

Buyrun,cok benzeri, SE jilet icin olanı. 179USD. Out of Stock
(08/02/2016, Saat: 22:31)Nani Kuş Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Murat bey uzun ve kısa sapın ölçülerini paylaşırmısınzın ?

Merhaba

Uzun 12 cm x 13 mm
Kısa 8.5 cm x 13 mm
@dikdik_s

Merhaba yeni aldığınız sap güzel çok hoş, güle güle kullanın.

Setiskurlar içerisinde bir birinin içine girerek adapte olanlar var, ancak her modelde yok, genelde aralarında ciddi çap farkı bulunan setiskurlarda oluyor.

Ama bazen bazı firmalar kendi işleri için özel olarak üretebiliyor, araştıracağım, M5 malzemeyi M4 e çeviren herhangi bir aparat bulursam size gönderirim muhakkak.

Evet çok ciddi bir yurt dışı talep patlaması var, ancak ilk üretim foruma ayrılacak, alınganlık yapabilirler. Herkesin sırası belli, yazılı liste var, sıraya göre gönderimleri başlatacağız. Şuan saplar üretiliyor, tüm foruma yetiştirebilecek kadar da ürün çıkıyor, hiç bir problem yok. Her ürünün her parçası üretim sonrasında benim kontrolümden geçiyor. Elinize ulaşan ürünleri işçilik kalitesi bakımından beğeneceğinize eminim.
Abi bukadar isin arasında sen bırak bizim teferruatları, nezaketiniz icin tesekkur ederim.

20 dolarlık yemisim fatip i. Olur biryerde denk gelirsin piyasa icinde cidden cok sevinirim ve gordugum kadarı ile yurt dısında da sorulan aranan birsey.
Neyse hic vaktini almayım abi, sen isine bak. Çok tesekkurler.
Üretimden kesitler, sona yaklaşıyoruz. Bunlara baklava deseni yapılacak. 8.5 cm x 13 mm, mükemmel yüzey kalitesi yakalıyoruz.

2hy9zb8.jpg
(12/02/2016, Saat: 17:03)rocnel Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Üretimden kesitler, sona yaklaşıyoruz. Bunlara baklava deseni yapılacak. 8.5 cm x 13 mm, mükemmel yüzey kalitesi yakalıyoruz.

2hy9zb8.jpg

Offfff, kımıl kımıl hepsi ne güzel Big Grin Elinize sağlık.
Güzel görünüyorlar. Kolay gelsin.
O çıkıntılık yapan iki taneden biri kesin Bana denk gelecek olandır. Smile
Ne mutlu size ve bizlere. Şahsen hep isteyip başaramadıgım birseydir. Uretmek, ihrac etmek, ulkeme katma deger kazandırmak. Samanı, eti ithal eder hale getirilen ulkemizde, bu sekil girisimler küçügüyle büyügüyle her daim duygulandırıyor beni.