Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Rocnel, Single Edge Razor / Model SE-P
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Çok harika bir satış stratejinizin olduğunu düşünüyorum üstad. Sizin gibi üreticiler görmek isteriz her konuda.

Bu şekilde hareket ettikçe başarılı olmamanız için hiçbir neden görmüyorum.

Desenli sapı sabırsızlıkla bekliyorum. İyi çalışmalar.


Sent from my iPhone using Tapatalk
@rocnel Murat bey özel mesaj attım ama mesaj kutunuz dolu herhalde, uzun düz saplı alet için bir süre verebiliyor musunuz, yoksa önce sadece kısa sapları mı teslim edeeceksiniz?
bende mesaj attım ama gitmedi herhalde, geçen hafta kargoya verilecekti ama hala bir gelişme yok =)
(07/03/2016, Saat: 20:56)kerimovic Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]@rocnel Murat bey özel mesaj attım ama mesaj kutunuz dolu herhalde, uzun düz saplı alet için bir süre verebiliyor musunuz, yoksa önce sadece kısa sapları mı teslim edeeceksiniz?

Merhabalar, mesaj kutum dolmuştu şimdi düzenledim, kusura bakmayın, evet sizin için bir adet boş uzun düz sap ayırdım, bu hafta içinde göndermeye çalışacağım, saygılar.
(07/03/2016, Saat: 23:24)emre-sti Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]bende mesaj attım ama gitmedi herhalde, geçen hafta kargoya verilecekti ama hala bir gelişme yok =)

Merhabalar, kusura bakmayın, kargo işlemlerimiz Beykoz ilçesinden yapılıyor, doğrudan takip edemeyebilirim, geçen hafta kargo alacak olanlardan ulaşmayanlar varsa bana özelden iletsinler lütfen. Sizin ürününüzü yarın kargoya ben vereceğim, tekrar özür dilerim, saygılar.
önemli değil çarşamba kavuşuruz =)
5u48rb.jpg

Sessizim ama konuya dahilim Big Grin

Rocnel alanlara sesleniyorum. Yurt disi forumlar icin detayli bir inceleme yazisi yazmak istiyorum, dostlar ulkemizin bu guzel ve gururlu uretimine destek olalim. Elinizdeki rocnelle cektiginiz ozel guzel resimleri bana yollarsaniz yazacagim inceleme yazisina bir iki tanesini dahil etmek isterim. Resimleri
serdardikdik@gmail.com adresine gonderirseniz sevinirim.
Saygilar
Güle güle kullanın @dikdik_s komşum. Benimki de şu an kargoda. İnşallah akşam kavuşacağım.
Bu arada btoprak komşumda gördüm. Düz saplı olan kesinlikle çok güzel.
(08/03/2016, Saat: 14:17)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]5u48rb.jpg

Sessizim ama konuya dahilim Big Grin

Güle güle kullanın Smile
@rocnel bu sıra forumu pek takip edemiyorum oyuzden bu soruları daha once soran olduysa af ola. desenli sapli bekleyenlerden biri olarak sevkiyatları ne zaman yapmayı planlıyorsunuz Murat bey? Ikinci sorum agresiflik olarak baska Seçenek var mı (agresif yada daha agresif gibi)
Saygılar.


Sent from my iPhone using Tapatalk