Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Rocnel, Single Edge Razor / Model SE-P
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
https://www.reddit.com/r/wicked_edge/com...rently_so/

Arkadaslar surada rocnel i biraz bilgisizce konusuyorlar. İngilizce bilen arkadaslar katılım yaparsa sevinirim.
saygılar
(01/02/2016, Saat: 15:20)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]https://www.reddit.com/r/wicked_edge/com...rently_so/

Arkadaslar surada rocnel i biraz bilgisizce konusuyorlar. İngilizce bilen arkadaslar katılım yaparsa sevinirim.
saygılar

@aleksey çok teşekkür ederim,

@dikdik_s Arkadaşlar; 25 dolara paslanmaz makine mi olur tarzında tartışmalar var, iki ürünü bir birine karıştıranlar var, birilerinin çok zoruna gitmiş, sizin de çok iyi bildiğiniz tanınmış marka sahipleri durmadan mesaj atıyorlar, şu ilk ürünleri göndermeye başladığımız zaman bunların itirazları gider, şuan dünya çapında çok iyi ses getirdik, internet sitemizin günlük sayacı 15.000 civarı, sayacın %3'ü Türk. Bunlara ben de cevap verebilirim, ama şunu çok iyi biliyorum en iyi cevap, ürünlerin teslim edilmesi ve akabinde ki müşteri görüşleriyle olacaktır.
Aynen abi. Bende basitce bir giris yapmıs oldum. Bekleyin dedim. Ara ara bu tarz forum yorumlar denk gelirse ozelden gonder bana seve seve yazarım birseyler.

Ben demistim abi, yurt dısına bu fiyat ucuz bile oldu. Kısmet olursa aylarca kapatıcak seni bu abd li amcalar.
Aman once bizi al arayada form olarak sonra basını kasıyacak vaktin olmayacak bulamayız seni Big Grin
(01/02/2016, Saat: 16:02)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Aynen abi. Bende basitce bir giris yapmıs oldum. Bekleyin dedim. Ara ara bu tarz forum yorumlar denk gelirse ozelden gonder bana seve seve yazarım birseyler.

Ben demistim abi, yurt dısına bu fiyat ucuz bile oldu. Kısmet olursa aylarca kapatıcak seni bu abd li amcalar.
Aman once bizi al arayada form olarak sonra basını kasıyacak vaktin olmayacak bulamayız seni  Big Grin

Çok teşekkür ederim, ilk üretimin tamamına yakını forum için olacak, daha hiç bir yere reklam vs. bile verdim, bilerek yapmıyorum, çünkü üretim kapasitemizin üzerinde sipariş geleceğini çok iyi biliyorum. Makinelerimiz günlük 15 saat çalışıyorlar, pazar günü de mesai yaptık, işe 1 makine operatörü aldık, 3 polisaj ustası daha alacağız. Hayırlısı diyelim.
İnşallah kusursuz üretimler olur ve ürün kendi reklamını yapar. Ben lazer markalama talep edeceğim uygun görürseniz. Bunu isteyenler için ayrıca talep toplanacak anladığım kadarıyla. Tekrar kolaylıklar dilerim...


Sent from my iPhone using Tapatalk
Gerçekten çok şık bir tasarım olmuş tebrikler. Yorumları tek tek okudum ama gözümden kaçmış olabilir. Makineye takılan jiletin kulaklarını kırdığımızda ya da yarım jilet kullandığımızda jileti makineden kolay çıkarabilir miyiz acaba? Bunun için bir şey düşündünüz mü? Fotoğraflara bakınca jileti çıkarmak için sivri bir şey kullanmak gerekiyor gibi geldi bana.
(01/02/2016, Saat: 16:54)yamtar Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Gerçekten çok şık bir tasarım olmuş tebrikler.  Yorumları tek tek okudum ama gözümden kaçmış olabilir. Makineye takılan jiletin kulaklarını kırdığımızda ya da yarım jilet kullandığımızda jileti makineden kolay çıkarabilir miyiz acaba? Bunun için bir şey düşündünüz mü? Fotoğraflara bakınca jileti çıkarmak için sivri bir şey kullanmak gerekiyor gibi geldi bana.

Merhaba teşekkürler, kesinlikle hiç bir şey kullanmanıza gerek yok, parmağınızla rahatça çıkarabilirsiniz, bir yönden çekmeniz yeterlidir, çok güvenli bir şekilde bunu yapabilirsiniz. İlk ürünler kullanılmaya başlandığı zaman bunu kullanıcı yorumlarıyla da göreceksiniz. Ayırca tanıtım videosu hazırlanıyor. Saygılar.
Aleksey üstadın gonderdigi linke baktım. Fiyatının ucuzlugundan dolayı şaşkınlık ve bir dalavere olduğundan suphelenmisler Smile
Plastik aletler bile yurtdışında 10, 15 $ dan satılırken çelik bir DE'nin hiçbir şartta uluslararası piyasada bu fiyattan satılmaması lazım bence Smile
Yıllardır paundları , euroları sayıyoruz ecnebilere, şimdi böyle kaliteli ürünler bu kadar ucuza gitmemeli.
Ben mi biraz sert im, önyargılıyım bilmiyorum. Ülkemizden çıkmış böylesi ürünlerin fiyat olarak da hakettiği itibara ulaşmasını istiyorum sadece.
(01/02/2016, Saat: 17:21)bayercy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Aleksey üstadın gonderdigi linke baktım. Fiyatının ucuzlugundan dolayı şaşkınlık ve bir dalavere olduğundan suphelenmisler Smile
Plastik aletler bile yurtdışında 10, 15 $ dan satılırken çelik bir DE'nin hiçbir şartta uluslararası piyasada bu fiyattan satılmaması lazım bence Smile
Yıllardır paundları , euroları sayıyoruz ecnebilere, şimdi böyle kaliteli ürünler bu kadar ucuza gitmemeli.
Ben mi biraz sert im,  önyargılıyım bilmiyorum. Ülkemizden çıkmış böylesi ürünlerin fiyat olarak da hakettiği itibara ulaşmasını istiyorum sadece.

Çok teşekkürler, marka tanındıktan sonra bir miktar daha arttırım yapabiliriz ama bu çok az miktar olur. Biz seri olarak mağazalara ürün üreteceğiz, onlar da zaten belli bir kar koyarlar, kendimiz satış işinin içinden çıkacağız. Bu şekilde daha fazla ürün üretiriz. Emin olun çok ciddi şekilde emek harcıyoruz. Ciddi ar-ge çalışmaları yapıyoruz.
Tanıtım videosunu sabırsızlıkla bekliyoruz. Allah muvaffak etsin Smile