Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Rimei tıraş aleti
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
(17/08/2019, Saat: 20:39)yenikomsu Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Komşularım Ankara'da rimei satan bir yer varmı

Komsum, gelecek Ankara bulusmasinda hediyem olsun, baska bir yerden alma sakin.
(17/08/2019, Saat: 21:46)ekindgn Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Komsum, gelecek Ankara bulusmasinda hediyem olsun, baska bir yerden alma sakin.

Komsum kadirsinasligindan ve ikinci hediye teklifinden oturu sana ne kadar tesekkur etsem azdir. İyi ki varsın. Ben bir tanidigima hediye amacli almak icin soylemistim normalde Ankara'da yasamiyorum. Eger Ankara'da yasasam senin gibi @Efrasyab ve @starex ustadim gibilerle bulusmayi cani gonulden isterdim.
(17/08/2019, Saat: 21:46)ekindgn Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Komsum, gelecek Ankara bulusmasinda hediyem olsun, baska bir yerden alma sakin.

Forumu günden güne sevmeme sebep oluyorsunuz , Tarayıcımın anasayfası olacak sizler gibi insanlar sayesinde 25 yaşında bir genç olarak böyle hareketler görmedik pek , Ankara buluşmasını iple çekiyorum sizler gibi insanlarla tanışmak için.
(17/08/2019, Saat: 20:39)yenikomsu Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Komşularım Ankara'da rimei satan bir yer varmı
Çörtoğlu Yapı Malzemeleri diye bir yer var. Orada bulabilirsiniz.
Bugün pazarda dolaşırken o "her şeyi satan" tezgahların birinde Rimei aleti gördüm ve burada methini de çok duyduğum için aldım hemen.

317ib5t.jpg

Eve gelip paketi açıp baktığımda resimdeki gibi bir defoyla karşılaştım (sağ üst köşede). Bu sık sık olan bir şey mi yoksa şansıma mı? Kullanmamda bir sıkıntı olur mu? Sanırım pas gibi gözüküyor. Sağlık açısından zararlı olacaktır sanırım.

ibylfk.jpg
@atmacao komşum fotoğraftan anlaşılmıyor ama paslı alan cildinize temas eden alanda değilse zararlı olmaz herhalde. Yine de paslı alanı sert bir bezle biraz temizleyip bol miktarda wd-40 sıkıp bir gün kadar bekletip sonraki gün temizleyerek kullanabilirsiniz. En azından Rimei'nin nasıl bir alet olduğunu öğrenir, beğenirseniz daha temizini alıp almamaya karar vermiş olursunuz.
(18/08/2019, Saat: 22:00)sfenks Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]@atmacao komşum fotoğraftan anlaşılmıyor ama paslı alan cildinize temas eden alanda değilse zararlı olmaz herhalde. Yine de paslı alanı sert bir bezle biraz temizleyip bol miktarda wd-40 sıkıp bir gün kadar bekletip sonraki gün temizleyerek kullanabilirsiniz. En azından Rimei'nin nasıl bir alet olduğunu öğrenir, beğenirseniz daha temizini alıp almamaya karar vermiş olursunuz.

Teşekkürler komşum. Tekrar baktım pas değil sanırım ama kaplamayla ilgili bir sıkıntı var. Muhtemelen pek uzun ömürlü olmaz gibi.
Aynı şekilde benim rimei de de kaplamada böyle bir hata var. Ama kullanıma engel değil.
Bu alet sarı gillet le baya uyumlu

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhabalar, bu alet için seyrek sakallara konforlu bir jilet tavsiyesi alabilirmiyim acaba? yeşil astra, mavi astra, derby premium, perma sharp, wilkinson makinesinin yanında verilen jilet şuan elimde bulunan jiletler. en konforlu hangisiyle tıraş olabilirim bu aletle