Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Rimei tıraş aleti
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Bugün bir tane de ben aldım bundan. Daha önce de kullanmıştım ama, bu sefer aldığımın sap tarafı tek parçaydı (su boşaltmak için olan o ufak parça yok bu modelde)
Birde jileti iyi tutsun diye, jiletin tam köşelerine denk gelen kabartma kalıp süper.
Velhasıl acelece eve geldim hemen bol köpük + wilkinson jilet + ri,mei = sonuç gayet iyiydi. Hatta tıraş olurken bastıran bi tipim, ama bu aletin kendi ağırlı gayet iyiydi.
Sonuç olarak tam bir f/p aleti.
Tam bir fiyat performans aleti bence Rimei. Daha pahalı modellerin verdiği hissin benzerini sunduğunu tahmin ediyorum (çünkü daha onları kullanmadım) 'Alsam mı acaba' diye düşünen arkadaşlar mutlaka bir adet edinmeliler.
Öncelikle herkese merhabalar, benim bir sorum olacak. Eskişehir'de Rimei marka tıraş aletlerinin satıldığı yerler neresidir? Yunusemre halk çarşını baktım ama orada Rimei değil onun kutusuna benzer taklit ürün vardı.
bu rimei aletin alt tarafta açılan kısmını içine ağırlık konulabilir diye yapmışlar. Böyle bir şey doğru mudur?yada sap ağır olsun diye içine ne konulabilir?
(03/04/2015, Saat: 13:37)best Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]bu rimei aletin alt tarafta açılan kısmını içine ağırlık konulabilir diye yapmışlar. Böyle bir şey doğru mudur?yada sap ağır olsun diye içine ne konulabilir?
Ben iki tane alyan ucu sığdırmıştım. 30gr kadar artış oldu. Biraz daha oturaklı bir hale gelmişti ama rimeiye hiçbir zaman tam isinamadim. Ince sap ve biraz tahriş yüzünden.
Alyan ucunu deneyin. Smile
Cumartesi günü eşimin akrabasının dükkanında görünce denemek amaçlı bir tane aldım. Yanlış hatırlamıyorsam fiyatı 10 tl gibi bişeydi.

Dün akşam sarı gillette ile denedim ve ortaya tam bir performans/fiyat canavarı çıktı. Hiç beklemediğim konforda ve kalitede bir tıraş oldu. Keşke daha önce deneseymişim dedirtti.
Bugün Kadıköy'de tezgahtan 10 TL ye aldım bir tane.
İnternette yok mu satan bir site?
(20/04/2015, Saat: 21:14)hknz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]İnternette yok mu satan bir site?
İmpa ticarette satılan bir ürün. Geçenlerde impaya uğradığımda arkadaşıma geleneksel tıraşa başlasın diye almıştım. 5 tl miydi neydi...Yani internet üzerinden eğer stoklarında varsa impa ticaret alternatifiniz var...
(20/04/2015, Saat: 21:14)hknz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]İnternette yok mu satan bir site?

impa ticarette mevcut Smile
Alıntı:RIMEI 3PARÇA TIRAŞ ALETİ 5,00
http://www.geltir.com/thread-4949.html