Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Rimei tıraş aleti
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
(06/07/2014, Saat: 13:26)kazimdikici Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hayır o değil, onun hemen yanındaki, biraz daha içerde kalan sanırım. Gözümde tam canlandıramıyorum ama zaten hepsi yan yana

anladım hocam... bir sonraki seferimde oraya daha dikkatlice bir dolaşırım. teşekkürler ederim
Arkadaşlar, bu sabah Rimei tıraş aleti ile ilk tıraşımı oldum. Çok rahat kesiksiz hızlı ve boyun bölgesinde tersten almadan kaynaklı çok az tahriş. Perma sharp jilet ile iyi uyum sağladığını düşünüyorum önceki gün aynı jilet ile mingshi (tto) kullanmıştım ama çok rahat bir tıraş sağlamamıştı. Rimei kesinlikle fiyatının ötesinde bir performans sağlıyor.
Her eve lazım. Smile
Selamlar
Forumu keşfetmeden internetten ustura almıştım(2 parçaya ayrılıp kırık jileti arasına kıstıran arkadan kilitli 50-60gr paslanmaz çelik olanlardan).Kullanmasını araştırırken forumu buldum ve şansıma doğru tercih yaptığımı anladım(ustura modelleri içinde).4-5 defa usturayı kullandım elim alışıyor giderek ama DE makineleride denemek istiyorum.Usturada elim tam alışmadığı için berberdeki kadar sinekkaydı olmuyor ikinci perdede zorlanıyorum özellikle sol yanağımda.Antalyada Rimei makine bulabileceğim bir yer var mı,bilen var mı acaba?Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
Bugün aradım rimeiyi sonunda buldum.Orjinaldir sanırım.

2vlqwki.jpg
1zyc8aw.jpg
s0wxfs.jpg
fonllg.jpg
(15/07/2014, Saat: 21:31)dentadent Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bugün aradım rimeiyi sonunda buldum.Orjinaldir sanırım.

2vlqwki.jpg
1zyc8aw.jpg
s0wxfs.jpg
fonllg.jpg

The original
Bir süre önce DX'ten almıştım, site parçalı kargo yapınca diğer paket ile aynı gün gönderilmesine rağmen takipsiz gönderi yaptılar; haliyle elime ulaşması 1 buçuk ayı geçti.

Kısa saplı / alttaki ucu vidalı olmayan modeli geldi. Birkaç kere kullandım, daha önce de sayfalarca söylendiği gibi, fiyatına göre oldukça iyi bir performansa sahip. Hele benim gibi hem tıraş keyfini seven, hem de ucuza kaçan biri için kusursuz denebilir. Big Grin Benim dikkatli tıraş olmamdan mı yoksa jileti tutuş açısının güvenli olmasından mı bilmiyorum ama hiç tahrişle, kesikle, çizikle karşılaşmadım.

Bir süre daha WS, Coolcut 4 ve RiMei ile oyalandıktan (ve verdiğim parayı hak ettiklerini düşündüğüm psikolojik sınırı geçtikten) sonra cimriliği yenip EJ Chatsworth Ebony veya Barley almayı düşünüyorum şimdi. EJ 89 ile aradaki farka değer mi bilemedim ama görünüm olarak beni tavladılar diyebilirim.
Arkadaşlar,

Tırnaklı Rimei tırnaksızdan daha mı yeni, arasında fark var mı acaba? Ankara'da tırnaklı olanı ben bulamadım. Bilen varsa yazıveesin buraya. Smile

EJ Barley var ama arada bir Rimei ile tıraş oluyorum. Sapını da ağır bir sapla değiştirdim.
Rimeiadli aleti nerden satin alabilirim? Nerde bulabilirim?
(03/08/2014, Saat: 13:27)franksinatra Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Rimeiadli aleti nerden satin alabilirim? Nerde bulabilirim?

impa ticarette vardı sanırım.
http://geltir.com/thread-874.html
Arkardaşlar Anadolu yakasında nereden temin edebilirim.