Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Rimei tıraş aleti
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Rimei de tek sıkıntım biraz sakallar uzadı mı tıkanması. Onun dışında fiyatına göre epey başarılı.
Ben iki aydır kullanıyorum. neredeyse kartuş hızında tıraş olduğumda oldu agresif bir durum görmedim,aksine fazlasıyla mülayim, güvenli, sakin,dingin bir alet başlangıç için daha iyisini aramayın.
Ayrıca kafa ve güvenlik barı(adı her neyse) arasındaki boşluk o kadar güzel ki sıfır boşluk ve çıt sesiyle yerine oturuyor,bu fiyata göre gerçekten mukemmel.
Arkadaşlar bu makineyi adana'da nerede bulabilirim? Uygun fiyata satılan web sitesi varsa da olur
Hemşo mısır çarşısında olabileceğini düşünüyorum. Ordaki saticilarda kesin vardir. Amerikan pazarina da bir bakin derim belki farkli sabun ve losyonlar vardir.
(23/06/2014, Saat: 11:31)bayercy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hemşo mısır çarşısında olabileceğini düşünüyorum. Ordaki saticilarda kesin vardir. Amerikan pazarina da bir bakin derim belki farkli sabun ve losyonlar vardir.

çok teşekkürler hemşerim Smile bugün çıktığımda gidip bakayım... sizin malzemeleriniz temin ettiğiniz bir yer var mı Adana'da? yani fiyatı çok uygun olan derby jiletlerin bile sahtesi olduğunu söyleyen arkadaşlar olmuş.
Haklısınız Rimei çok iyi bir alet ama arasında kalan kirli köpük bir türlü akmıyor hatta jileti gevşetmek zorunda kalıyorsunuz bu da elinizi yaralama riski demek


(06/06/2014, Saat: 13:15)daronik Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Rimei de tek sıkıntım biraz sakallar uzadı mı tıkanması. Onun dışında fiyatına göre epey başarılı.
heleki tabac ile kullanınca arayı temizlemek imkansız gibi birşey
(23/06/2014, Saat: 12:29)gkhnkndy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]çok teşekkürler hemşerim Smile bugün çıktığımda gidip bakayım... sizin malzemeleriniz temin ettiğiniz bir yer var mı Adana'da? yani fiyatı çok uygun olan derby jiletlerin bile sahtesi olduğunu söyleyen arkadaşlar olmuş.

Hoş geldiniz.
Adana'da Büyüksaat'in bitişiğinde -hemen yanı- kuaför malzemesi satan büyük bir mağaza var orada Wilkinson jiletin 100 lüğü 20 TL. Tıraş fırçası ve sabun çeşitleri var.
Küçük saat heykel karşısı giriş Pazarlar caddesi No:55/a da Öz Dostlar Ticaret isimli bir hırdavat var, orada çift kağıtlı mavi Astra 100 lük 10 TLye bulabilirsiniz. Orada hemen karşısında Karataş Ticaret var Rapira jilet bulunuyor.
Kolay gelsin.


Sent from my iPad using Tapatalk
Bu aleti çok beğendim, köpüğün temizlenmesi sorununu ise hiç yaşamadım. Köpük kıvamı yoğun olduğu halde. Sadece çok biriktirmeden temizlerseniz sorun olmuyor.
(23/06/2014, Saat: 12:29)gkhnkndy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]çok teşekkürler hemşerim Smile bugün çıktığımda gidip bakayım... sizin malzemeleriniz temin ettiğiniz bir yer var mı Adana'da? yani fiyatı çok uygun olan derby jiletlerin bile sahtesi olduğunu söyleyen arkadaşlar olmuş.
hemşom ben su an yalovada yaşıyorum. yazdan yaza geliyorum adanaya. adanada bol seçeneği olan mec kuafor market diye bir var. döşeme mahallesindeymis. internette ararsan tam adrese ulasirsin. bir subede mersinde var diye biliyorum. jilet yerli sabun vs.. bol miktarda mevcut diye biliyorum