Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Rimei tıraş aleti
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
(01/11/2018, Saat: 16:41)krub Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ben geleneksel tıraşa ilk başladığım zamanlarda çok fazla tahriş ve kesik yaşayarak bu aleti kullandım ancak zaman geçip tecrübe kazandıkça güzel tıraşlar yakalamaya başladım. O sebeple tıraşa ilk başlayacak arkadaşlar aletin biraz agresif olduğunu unutmasın.
Kesinlikle katılıyorum. Ben de ilk başladığımda kesik olmasa da tahriş yaşıyordum geçen akşam gözüme çarptı kullandım el alınca durum değişiyor gerçekten.

Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.
Alet agresif bencede ve günlük tıraşa uygun değil. En az 2 hatta mümkünse 3 günlük tıraşta işini güzel yapıyor ve dikkat istiyor.
Bence Rimei uygun alışkanlık kazanıldığında rahatlıkla günlük olarak kullanılabilecek bir alet.
DE89 ile R41 arasında yer alıyor ..

ASUS_X018D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teknik oturduktuktan sonra günlük kullanılabilir AMA koruyuculuğu yüksek bir sabun tercih edilmezse cildimi yoruyor. MWF ile Rimei kullanarak 2 perde günlük tıraş olurken hiç sorun yaşamadım. Bir süredir arko kullanıyorum. Arko Rimei'nin agresifliğini sönümlemedi.
Herkese marhaba.Başlangıç için Rimei traş aletinde karar kıldım fakat internette araştırdığım zaman karşıma siyah ve normal renkte olanı çıktı.Bunlar arasında bir fark var mıdır acaba ?
https://www.extrashaving.com/rimei-3parc...aleti--409 bununla arasında bir fark var mı acaba ?
(10/11/2018, Saat: 20:32)semih1473 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]https://www.extrashaving.com/rimei-3parc...aleti--409 bununla arasında bir fark var mı acaba ?
Konuda bahsedilen rimei tıraş aleti bu işte komşum, extrashaving den güvenle edinebilirsin.
(10/11/2018, Saat: 20:36)mehmetk1907 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Konuda bahsedilen rimei tıraş aleti bu işte komşum, extrashaving den güvenle edinebilirsin.

İnternette arattığım zaman 1-2 tane farklı model çıktı.Kafam bayağı karıştı benim de.Geleneksel traşa yeni başlayacağım zaten fazla tecrübem de yok Wink Extrasvaving'den alırım o zaman.Çok teşekkürler.
Rimei bazen Concord diyede karşımıza çıkar. Siz extrashaving’i dikkate alın
Saygılar


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Merhabalar.Geleneksel traşa yeni başlayacağım.Rimei traş aletinde karar kıldım fakat hangi jilet ile kullanacağım hakkında bir fikrim yok.Hangi jiletle beraber kullanmalıyım bu aleti acaba ?