Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Rimei tıraş aleti
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Elinde gillette tech olup elden cikarmak isteyen olursa,simdiden soyleyeyim,fiyat ucuk olmadiktan sonra,ben aliyorum.
gillette tech gerçekten çok güzel makineymiş fazla varsa bende alabilirim Smile
Bendeki Ri,mei başlıktaki bilgilere tamamıyla örtüşüyor (kutusu,sapı,alt başlıktaki baklava dilimi kabartma, başlıkta köşelerdeki 4 tırnak ve kutuda bulunan 1 adet Ri,mei jilet vs.) ve dolayısıyla orijinal olduğu sonucuna varıyorum, ancak makinenin üst kapağına dikkat ettiğimde uzun kenarlarının düz olmadığını görüyorum, sizlerde durum aynı mı? bu durumun nedeni nedir?
Durum tespiti yapmak için göz kararı yeterli olmuyorsa kapağın uzun kenarlarını bir düzlem üzerine çakıştırıp baktığınızda -eğer varsa- orta kısımdaki oyukluğu rahatça görebilirsiniz.
Tırnaklar'a doğru hafif yükseltiler var ve kesimler düzgün değil Idea




(25/06/2013, Saat: 14:02)deka Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bendeki Ri,mei başlıktaki bilgilere tamamıyla örtüşüyor (kutusu,sapı,alt başlıktaki baklava dilimi kabartma, başlıkta köşelerdeki 4 tırnak ve kutuda bulunan 1 adet Ri,mei jilet vs.) ve dolayısıyla orijinal olduğu sonucuna varıyorum, ancak makinenin üst kapağına dikkat ettiğimde uzun kenarlarının düz olmadığını görüyorum, sizlerde durum aynı mı? bu durumun nedeni nedir?
Durum tespiti yapmak için göz kararı yeterli olmuyorsa kapağın uzun kenarlarını bir düzlem üzerine çakıştırıp baktığınızda -eğer varsa- orta kısımdaki oyukluğu rahatça görebilirsiniz.
Piyasada rimeinin sahtesi acayip fazlalaşmış. "nienji" adıyla satılıyor dikkat.
bigroc markalıda mevcut
Nihayet Rimei sahipleri arasına katıldım. Satın alırken komik şeyler yaşadım.

Zaza Han'ın alt katındaki bir dükkana Astra Platinum almak için gitmiştim, gitmişken Rimei'yi sordum, dükkan sahibi 'bende yok karşı komşuma bir bakın' dedi.
Karşı dükkana girdim ama oradaki genç çocuk elinde öyle bir makine olmadığını söyleyince çıktım. O sırada kulak misafiri olan ilk esnaf gelip 'Sende var o makine' dedi. Genç esnaf ise ısrarla elinde olmadığını söylemeye devam etti.
Sırayla "sende var-vallahi bende yok" diye atışmaya başladılar. Onlar tartışırken vitrindeki Rimeiler gözüme ilişti. Genç esnaf kardeşim vitrine en az 5 tane Rimei dizmiş ve varlıklarını hemen unutmuş Smile
Ben vitrini işaret edince tartışma şaşkın bir şekilde son buldu.

Daha sonra söylediklerine göre pek çoğunda Rimei var ama ismiyle sorduğunuzda hatırlamıyorlar. Arayıp da bulamayan arkadaşlar 'Rimei makine arıyorum' yerine sadece 'makine arıyorum' deyip modelleri görmek istesinler. Sanıyorum ki bu şekilde bulma şansları artacaktır.

Son olarak;
Rimei'ye 5 TL verdim,
Çelik kap aldım ona da 5 TL verdim,
100'lük Astra Platinum pakete ise 11 TL verdim.
Aldiginiz rimei gercek ise,acaba kendim icin 4 tane ismarlamam mumkun mudur size hocam?
(13/07/2013, Saat: 11:24)tugruldogan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Aldiginiz rimei gercek ise,acaba kendim icin 4 tane ismarlamam mumkun mudur size hocam?

Üstat orijinal olduğunu tahmin ediyorum, arkadaşların yüklediği fotoğraflarla karşılaştırarak bu sonuca vardım. Fakat Tahtakale'ye yolum senede birkaç kez ancak düşüyor. Bir sonraki gidişim ne zaman olur bilemiyorum. Erken vakitte gidersem seve seve alırım. Zaten fazla almadığıma pişman oldum.
Tamam hocam.4 tane.aldiginiz zaman bi om atin bana banka hesap nimaranizi ekleyerek hemen cikarayim parayi.simdiden tesekkurler.