Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Rimei tıraş aleti
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Geçen gün impa ziyaretimde bir tane Rimei edindim. Öncelikle fiyatına göre çok kaliteli, kaplaması iyi, sapı ağırda aynı zamanda, uzaktan bakınca daha hafif birşey bekliyor insan. Tıraşını beğendim, gayet güzel, temiz konforlu bir tıraş verdi. Agresiflik olarak Yuma kadar agresif değil, daha hafif (mild) ama yinede memnun edici tıraşı var. Yeni başlayanlara tavsiye edebileceğim gibi, her tıraş severinde dolabında olmalı.
Bu makinede bir ben elle ayar yapmak zorunda kalıyorum galiba yamuk tutuyor.
Komşular, bildiğim kadarıyla Rimei tıraş aletinin birden fazla modeli var, A2001 A2002 gibi. Bunlardan birisi daha kaliteli. Hangisi olduğunu bilen var mı? Birde şu an impa ticarette satılan hangi model . Cevaplar için teşekkürler, hayırlı tıraşlar!
(18/03/2019, Saat: 09:58)Poerio Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Komşular, bildiğim kadarıyla Rimei tıraş aletinin birden fazla modeli var, A2001 A2002 gibi. Bunlardan birisi daha kaliteli. Hangisi olduğunu bilen var mı? Birde şu an impa ticarette satılan hangi model . Cevaplar için teşekkürler, hayırlı tıraşlar!

Muhtemelen a2001 plastik kutu yok.A2002 ise plastikkutu ile geliyor.
Rimei icin günlük ve hassas cilde sahip birisi icin en uygun jilet hangisidir komsular , rimei ve jilet kombinasyonu yapmayi planliyorum .
(29/03/2019, Saat: 20:15)kadir.tbk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Rimei icin günlük ve hassas cilde sahip birisi icin en uygun jilet hangisidir komsular , rimei ve jilet kombinasyonu yapmayi planliyorum .
Konforlu jiletleri sıra sıra deneyebilirsiniz.

Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk Turbo Pro VIP kullanılarak gönderildi...
Bic Crom 100 lü almayi düsünüyorum daha önce denemedigim bi jilet Rimei ile uyum saglarsa müthis olur .
Memnun kalmazsanız elinizde dağıtabileceğiniz 99 adet yaprak jilet olur en azından. Smile
Bence daha önce hiç denenmemiş bir jiletten 100 tane birden almak riskli olabilir. Dodgy
(29/03/2019, Saat: 20:15)kadir.tbk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Rimei icin günlük ve hassas cilde sahip birisi icin en uygun jilet hangisidir komsular , rimei ve jilet kombinasyonu yapmayi planliyorum .

Komşum, ben Perma-Sharp ve Rapira kullanıyorum, çok rahat ediyorum. WS ile hiç uyum sağlamadı. Derby Usta'da ise Perma'ya göre daha az keskinlik yarattı, gülük tıraşta tahriş yaşadım ama 1 günlük tıraşta Derby Usta iyi oldu. KIsacası tavsiyem Rimei + Perma + Rapira olur. Derby Usta zorululuktan olur.