Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Rimei tıraş aleti
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhaba sayın üyeler, Rimeinin yeni versiyonunu bugün Üsküdar Balıkçılar Çarşısında bir tezgahta gördüm, 8 TLye bırakıyordu, hanımdan muvafakat alamadım. Bilgilerinize.
Merhaba herkese forum yeni server a tasinmadan aldigim rimei makinayi paylasmistim ve ilk kez bugun tras oldum edwin jagger de 89 den sonra hafif geliyor ama kafa yapisi geregi daha ince ayrintilari kolaylikla alabiliyorum bu aletle.Ozellikle burun alti ve keci sakalim oldugu icin gerekli duzeltmeleri kolaylikla yaptim.Baslangic icin guzel bir alet.Yesil astra jilet ile mukemmele yakin bir tras cikardi.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu aleti, Bursa'da bulabileceğim bir yer varmı? Şu an için Tima marka işportacılardan aldığım bir aleti kullanıyorum. Jileti tutan tabla tam stabil değil. Vidayı sıkmadan ince ayar yapmak gerekiyor. Yoksa aletin bir tarafı agresif diğer kısmı mild oluyor.

Son olarak jilet düzgün dursa bile fazla agresif gibi. Siz ne dersiniz?

29usn0n.jpg

14wf6yv.jpg
Bursada cumhuriyet caddesinde halkbank civarinda dukkanin ismini hatirlayamadim bir cok jilet sabun rimei mevcut gzd sabun dahi var blunes sabun
(20/03/2014, Saat: 23:24)sertac12 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bursada cumhuriyet caddesinde halkbank civarinda dukkanin ismini hatirlayamadim bir cok jilet sabun rimei mevcut gzd sabun dahi var blunes sabun


Hocam teşekkürler cevabınız için. Cumhuriyet caddesine bir bakayım. Smile
Tramvay'ın çalıştığı caddede bulunuyor, dükkanın adı "TUNA TİCARET" .. ben geçen hafta oradan hem Rimei, hem de 100'lük BİC aldım .. Rimei 10 TL, Bic 14 TL .
Bu aleti Eskisehirde bulabilecegim bir yer var mi arkadaslar. Bugun bayagi bir yer dolastim yuma ve sıkbay buldum ama rimei bulamadim.
10 tl nedir yahu burdan gonderelim 4 tl burda

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
(22/03/2014, Saat: 22:32)m.yurtsuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bu aleti Eskisehirde bulabilecegim bir yer var mi arkadaslar. Bugun bayagi bir yer dolastim yuma ve sıkbay buldum ama rimei bulamadim.

yunusemre halk çarşısa da var hocamm
Best hocam orayada baktim bulamadim hangi dukkanda var hatirliyormusunuz acaba