Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Rimei tıraş aleti
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
(15/11/2019, Saat: 15:57)tam karavana Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bu -son jilet bükücülük- normal bir şey mi, tıraş olurken olumsuzluk(lar) yaratabilir mi komşular?


http://img178.imagevenue.com/img.php?ima..._82lo.JPEG
th_20389_b_122_82lo.JPEG

her iki tarafta da jileti bükme var.Bu şekilde kullanmayın

ege ile çapak vs varsa almayı deneyebilirsiniz.

başlıgı açıp resmini atın.
(16/11/2019, Saat: 17:55)edward Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]her iki tarafta da jileti bükme var.Bu şekilde kullanmayın

ege ile çapak vs varsa almayı deneyebilirsiniz.

başlıgı açıp resmini atın.

Biraz fazla kurcaladık, elimde kaldı en üst kısım yeni bir tane alacağım. Smile
Bu arada Fuji'nin üst başlığını da takıp tıraş olunabiliyor. klasik Rimei tırasına göre biraz daha 'mild' bir tıraş çıktığını düşünüyorum.
(15/11/2019, Saat: 15:57)tam karavana Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bu -son jilet bükücülük- normal bir şey mi, tıraş olurken olumsuzluk(lar) yaratabilir mi komşular?


http://img178.imagevenue.com/img.php?ima..._82lo.JPEG
th_20389_b_122_82lo.JPEG
Normal değil, bende de rimei var ama bu şekilde jileti büktüğünü görmedim.
Yumadan kaliteli kaplaması olduğu halde elim yinede yumaya gidiyor bence yuma daha konforlu
Rimei ile nanji birebir aynı mi ?
(17/02/2020, Saat: 15:39)Gungordum Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yumadan kaliteli kaplaması olduğu halde elim yinede yumaya gidiyor bence yuma daha konforlu

Yuma'ya göre kaliteli bir işçiliği var ama Yuma'nın tıraşı daha yumuşak. Özellikle de pembe rapira ile denemenizi tavsiye ederim. Ama Rimei, jileti daha fazla hissettiren bir makina. Kenara koymayın derim Rimei'yi.
Seyahatlere giderken abileri götürmek istemediğim için geçen impadan temin ettim bir adet. Kutusu kendisi çok şaşırttı beni. Yuma kullandım ancan bu ondan çok daha iyi bir hissiyat verdi. Daha deneme imkanı bulamadım ama sadece seyahatlerimde kullanmayacağım gibi duruyor.

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
(20/03/2020, Saat: 16:33)Dr.TomFord Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Seyahatlere giderken abileri götürmek istemediğim için geçen impadan temin ettim bir adet. Kutusu kendisi çok şaşırttı beni. Yuma kullandım ancan bu ondan çok daha iyi bir hissiyat verdi. Daha deneme imkanı bulamadım ama sadece seyahatlerimde kullanmayacağım gibi duruyor.

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kesinlikle tavsiye ederim, gerçekten güzel bir makina.
Hocam bu kadar sohbetten okuduklarımdan sonra ilk denememi seyahate bırakmayacağım, merak ettim doğrusu Smile

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Komşular rimei orijinal alet alabileceğim netten yer varmı? Bunu gördüm ama ojinalmi bu bilmiyorum https://www.modacar.com.tr/homecare-rime...asi-712068