Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Rimei tıraş aleti
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Tese
(29/03/2019, Saat: 21:23)ekindgn Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Komşum, ben Perma-Sharp ve Rapira kullanıyorum, çok rahat ediyorum. WS ile hiç uyum sağlamadı. Derby Usta'da ise Perma'ya göre daha az keskinlik yarattı, gülük tıraşta tahriş yaşadım ama 1 günlük tıraşta Derby Usta iyi oldu. KIsacası tavsiyem Rimei + Perma + Rapira olur. Derby Usta zorululuktan olur.

Tesekkur ederim komsum , Perma ve Rapira elimde mevcut zaten en iyisi diger komsumun dedigi gibide 100 lü almaktan vazgectim riske atmiyim .
(29/03/2019, Saat: 21:32)kadir.tbk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Tese
Tesekkur ederim komsum , Perma ve Rapira elimde mevcut zaten en iyisi diger komsumun dedigi gibide 100 lü almaktan vazgectim riske atmiyim .

Bu arada BIC için pek çok kişinin çok sert ve kaba olduğunu söylediğini işittim. Yüksek oranda benzer duyumları aldım. Bu sebeple cildinizin bahsettiğiniz özelliğine uyum sağlayacağını düşünmüyorum. Derby Usta'da size uyum sağlamayacaktır.
(29/03/2019, Saat: 21:05)3RD1 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Memnun kalmazsanız elinizde dağıtabileceğiniz 99 adet yaprak jilet olur en azından. Smile
Eksik hazırlık mi yaptım da böyle oldu diye birkaç kez daha kullanılır ama 95 jilet garanti dağıtmalık.. Smile

Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk Turbo Pro VIP kullanılarak gönderildi...
(29/03/2019, Saat: 20:15)kadir.tbk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Rimei icin günlük ve hassas cilde sahip birisi icin en uygun jilet hangisidir komsular , rimei ve jilet kombinasyonu yapmayi planliyorum .


Rimei, yeşil astra ile iyi anlaşır komşum. Denemenizi tavsiye ederim.


———————
Nice and clean.
Zeyes komşuma katılıyorum. Rimei, yeşil astra ikilisini bende kullandım, memnun kaldığım tıraşlar çıkardım.
Rimei jileti 4 tıraş kullandım.Kaldırıp atılacak yada kullanılmayacak bir jilet degil.
2013 veya 2014 senesinde Kemeraltı'nın Çankaya tarafında bir dükkandan 6 TL'ye edinmiştim. O zamandan beridir elime ne geçerse geçsin Rimei'yi de mutlaka kullanıyorum. Yeşil Astra-Rimei uyumuna da kesinlikle katılıyorum.
Rimei'nin tek eleştiriceğim yanı kafa kısmının jiletten biraz daha kısa olması. Bu sebepten jilet kafalardan az da olsa taşıyor. Onun haricinde jilet tutuşu ve kaplaması fiyatından beklenmeyecek bir şekilde çok iyi...
Aldığım günden beri keyifle kullanıyorum. Ws ve yumadan sonra ağırlık faktörünün getirdiği konforu deneyimlememi sağladı. Bukadar uygun fiyata satılan jilet bukadar konfor farkı yaratıyorsa, diğer üst düzey markalar neler yapıyordur diye düşünmeye itti. Bir aydır kullanıyorum ve oldukça memnunum aletten. Perma sharp ile güzel performans alıyorum ancak komşumuz zeyes'in tavsiye ettiği yeşil astrayı en kısa zamanda deneyeceğim.
Jilet Fırça Tıraş aleti