Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Rimei tıraş aleti
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
sanırım bu bigrocda
biri diğerini tutmuyor

alıp memnun olup agresif bulanlar var
alıp memnun olup ben gibi mild bulanlar
alıp elinde dağılanlar kafası kopanlar pas tutanlar...

çok kaliteli olmadıkları ortada bigrocların

uretımdede pek standartı tutturabılmıs degıller
benimki de paslandi ve kafanin iki tarafi esit degil.
ya da belki sahteleri de vardır piyasada...
olamaz mı??Huh
(10/01/2012, Saat: 20:06)McOrco Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]sanırım bu bigrocda
biri diğerini tutmuyor

alıp memnun olup agresif bulanlar var
alıp memnun olup ben gibi mild bulanlar
alıp elinde dağılanlar kafası kopanlar pas tutanlar...

çok kaliteli olmadıkları ortada bigrocların

uretımdede pek standartı tutturabılmıs degıller

hic sanmam zira bigroc weishinin sahtesi Smile
Big-Roc bence Weishi'nin sahtesi değil yamuk yumuk üretilmiş Weishi. Zaten kiminin Agresif, kiminin Mild, olması kafa ayarının düzgün olmadıgını gösteriyor... Bu şekidle fazla agresif olanları yada mild olup da, orası burası yamuk sorunlu problemli olanları başka marka altında satıyorlar. Yüksek ihtimal her ikiside aynı fabrikada üretiliyor. Kalite standardını yakalayamayan Weishi, Big-Roc, Vincent vb. oluyor.. Zaten Weishi dediğiniz alet 10 15$ bir şey... Büyük olasılıkla 3 $ dan satışa çıktı, internette talep olunca, firması toptan fiyatını yükseltti... Onun çakmasını neden yapsınlar... 50 100 $ olacak ki en az çakmasını yapmaya değer bulsunlar..
bir dolar bile etmeyen.jiletlerin bile sahtesi varken neden olmasin. ama sahte oldugunu dusunmuyorum cunku saticisi hong konglu bir firma.
(16/01/2012, Saat: 01:20)linguist Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]bir dolar bile etmeyen.jiletlerin bile sahtesi varken neden olmasin. ama sahte oldugunu dusunmuyorum cunku saticisi hong konglu bir firma.

+1

Valla jiletin sahtesi olur bence çünkü jilet ucuz ama çok miktarda satılan birşey. Adamlar sahtesini yapınca sürümden kazanırlar... Ama Weishi dünyada kaç kişinin almak istediği bir şey? Ama belki şu yönden düşünürsek Mesela Yuma Merkür 1904 modelini kopyalamış. Makineyi Merkür olarak tanıtmak değilde dizaynı kopyalamaktır amaç.. Belki Big-Roc'da Weishi dizaynını kopyalamıştır ama yinede pek sanmıyorum çünkü Weishi'nin üreticisinin web sayfasında Weishi dışında Weishi'ye benzeyen ama markası Weishi olmayan tonla model var. Ayrıca Çinlilerin başka bir Çinli markayı taklit ettiklerini hiç görmedim. Smile Genelde Avrupalı markaları taklit ediyorlar..


Selam...
keske yuma merkur 1904 ü adam akıllı yapabilseydi de kullansaydık Smile
1904 kafasının muadili ekonomik ürünler kategorisine ekledigim
rapidde mevcut