Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Rimei tıraş aleti
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Bu ürünü İzmir de nerede bulabilirim. Gittigidiyor da 35 tl istiyorlar.
(12/04/2014, Saat: 08:07)daronik Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bu ürünü İzmir de nerede bulabilirim. Gittigidiyor da 35 tl istiyorlar.
Hocam isterseniz istanbuldan alip gonderebilirim 5 tl burada daha 2 gun once forumdan bi abimize malatya ya gonderdim sizin icinde gonullu olabilirim


GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ankara Ulus' dan aldığım Ri,Mei nin diğer resimlere de bakınca sapının farklı olduğunu gördüm, sapı elimde bir tartınca gayet ağır geldi. Bir fırsatta hassas terazide bir tartıp ağırlığınıda karşılaştıracam.

a8a9arub.jpg

9aqytu5e.jpg


GT-I9500 cihazımdan gönderildi
Long handle yapmışlar Smile
Eskisini ben tartmistim daha õnce 40 gr.
Birde bunu tartin bakalim aralarinda ne kadar fark var?
Üstad bunu Ulustan nereden aldın?Ankara'ya gelirsek uğrayalım.
Ulusta tenekeciler çarşısından samanpazarına giderken çıkılan merdivenler var orda tezgahtan aldım alırken 1 tane vardı ama 10dkya getirtirim dedi eleman

GT-I9500 cihazımdan gönderildi
(02/05/2014, Saat: 15:31)fatih4342 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Üstad bunu Ulustan nereden aldın?Ankara'ya gelirsek uğrayalım.

Üstadım ben de Ankara'da ikamet ediyorum. @kaju üstadın yorumuna ek olarak ben de aldığım yeri belirteyim istedim. Ulus heykelin arka kısmında Alsancak Pasajı var orada zemin katta Moss Kozmetik'ten aldım Rimei makinayı. Ayrıca üst katta da bir hırdavat dükkanı var orada ben bakıp Rimei bulamamıştım ama belki gelebilir, çünkü jilet ve makina çeşitleri bulunuyor bu dükkanda. Ama makinaları Çin malı ürünler genelde. Yine ikinci katta hırdavatın yanında bir iki tıraş malzemesi satan dükkan daha var.
Moss kozmetikte Ming Shi makina ile birkaç jilet çeşidi de bulabilirsiniz.
Ayrıca ileride Sebze ve Balık Hali civarında seyyar satıcılara da bir göz atılabilir.
Üstad tarifin için teşekkurler.Ankara'ya bir geldiğimde bahsettiğin yerlere uğrayacağım inşaallah.Geçen hafta Konya'da gezmediğim milyoncu,tezgah kalmadı.Bu aleti bulamadım.Bugün ziyaret için geldiğim Kütahya'da milyoncu tarzı bir yerden 7 TL ye aldım.Eve dönünce aleti teste tabi tutacağım inşaallah.Fakat ne yalan söyleyeyim,içinden çıkan jileti taktığımda baya agresif bir alet olduğunu gördüm gözüm korktu.
(03/05/2014, Saat: 19:05)fatih4342 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Üstad tarifin için teşekkurler.Ankara'ya bir geldiğimde bahsettiğin yerlere uğrayacağım inşaallah.Geçen hafta Konya'da gezmediğim milyoncu,tezgah kalmadı.Bu aleti bulamadım.Bugün ziyaret için geldiğim Kütahya'da milyoncu tarzı bir yerden 7 TL ye aldım.Eve dönünce aleti teste tabi tutacağım inşaallah.Fakat ne yalan söyleyeyim,içinden çıkan jileti taktığımda baya agresif bir alet olduğunu gördüm gözüm korktu.

Iyi akşamlar üstadım, aldığınız ürün Rimei ise korkmayın oldukça mild yani yumuşak karakterde bir alettir. "Safety Bar" kısmı oldukça iyi iş yapıyor bence, iyi ve zevkli tıraşlar Smile.
İçinden çıkan jiletin güzel bir jilet olduğunu söylüyor kullanan üyelerimiz ama bence yine de ilk tıraşınızı alıştığınız ve gündelik kullandığınız bir jilet varsa onunla yapın Smile, böylece esas olarak aleti test etmiş olursunuz.


Sent from my iPad using Tapatalk