Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Rimei tıraş aleti
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
(25/07/2014, Saat: 16:05)starex Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Arkadaşlar,

Tırnaklı Rimei tırnaksızdan daha mı yeni, arasında fark var mı acaba? Ankara'da tırnaklı olanı ben bulamadım. Bilen varsa yazıveesin buraya. Smile

EJ Barley var ama arada bir Rimei ile tıraş oluyorum. Sapını da ağır bir sapla değiştirdim.

daha yenı degıl
benım 2010 da aldıklarından
tırknaksız cıkanlar oldu
aynı ambalaj
aynı kolının ıcınden bazıları tırnaksız model cıktı
RIMEI virgulsuz orijinal oldugunu dusunuyorum fiyat 4TL ulus alsancak carsisi

e675af6eb1e94b7b9c58b16d5a78934e.jpg

418f10484864b25097db22c364acac43.jpg
Sonunda dx den aldığım Rimei bu hafta elime ulaştı. Gerçekten fiyatına göre şaşırtıcı bir kaplamaya sahip. Ağırlığı oldukça hoşuma gitti. Fakat ilginç bir şekilde Rimei ile ilk tıraşımda daha önce hiç yaşamadığım kadar tahriş yaşadım. Üstelik her tıraşımda Arko sabunun içerisine çabuk kurumaması ve nemlendirici özelliği artması için birkaç damla acı badem sütü damlatırım. Nerede hata yaptım bilmiyorum ama Yuma da bile böylesine bir tahriş yaşamadım. Daha sonra aleti biraz incelediğimde acaba herhangi bir üretim hatası var mıdır diye düşündüm ama herşey normal görünüyordu.
(28/09/2014, Saat: 13:31)challenger Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Sonunda dx den aldığım Rimei bu hafta elime ulaştı. Gerçekten fiyatına göre şaşırtıcı bir kaplamaya sahip. Ağırlığı oldukça hoşuma gitti. Fakat ilginç bir şekilde Rimei ile ilk tıraşımda daha önce hiç yaşamadığım kadar tahriş yaşadım. Üstelik her tıraşımda Arko sabunun içerisine çabuk kurumaması ve nemlendirici özelliği artması için birkaç damla acı badem sütü damlatırım. Nerede hata yaptım bilmiyorum ama Yuma da bile böylesine bir tahriş yaşamadım. Daha sonra aleti biraz incelediğimde acaba herhangi bir üretim hatası var mıdır diye düşündüm ama herşey normal görünüyordu.

Bazen tıraş aleti hafif olduğunda sakalı kesmesi için farkında olmadan bastırıyoruz, belki bu nedenle tahriş yaşamışsınızdır. Hangi jileti kullandınız acaba?
(01/10/2014, Saat: 00:13)starex Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bazen tıraş aleti hafif olduğunda sakalı kesmesi için farkında olmadan bastırıyoruz, belki bu nedenle tahriş yaşamışsınızdır. Hangi jileti kullandınız acaba?
Merhabalar, yeşil astra kullandım. Dediğiniz gibi biraz bastırmış olabilirim. Bu hafta birkez daha deneyeceğim. Bakalım ne olacak ben de çok merak ediyorum.
Selamlar. Ankara da kizilay ve ulus ta bir cok yere bakindim ancak 3 parca ri mei bulamadim yani sapi tek parca ve bence bu urunler cakma. Yine de aldim bir tane han ticaretten 4 tl ye. Jilet tutusu agirlik vs iyi duruyo ama iscilik rezalet. Baslikta kaynak izi var ve baslik agzinda ezik var tabi bunlar trasi etkileyen seyler degil ancak belirteyim bence BEYAZ kagitli olan ri meiler cakma esas olanlar SARI kagitli olanlar ve bunlarin nerede satildigini bilen varsa yazarsa sevinirim. Hadi hayirli traslar.
Yuh be 3 kuruşluk Çin malının da çakmasını yapıyorlar ya daha ne olsun Tıraş aleti
Yeni üretim Rimei jileti daha iyi tutması için dört kenarında çentik var. Kutusuz ve sap ağırlığı eskisine göre daha iyi. Rimei adı altında Ankara'da sahtesine rastlamadım. Ancak tabi alırken kaplamasına bakmak lazım. Virgülsüz beyaz kartonda satılanların sahte olduklarını düşünmüyorum. 4 TL fiyatıyla Süppper. Smile http://geltir.com/thread-29-post-89258.html#pid89258
(23/11/2014, Saat: 04:39)starex Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yeni üretim Rimei jileti daha iyi tutması için dört kenarında çentik var. Kutusuz ve sap ağırlığı eskisine göre daha iyi. Rimei adı altında Ankara'da sahtesine rastlamadım. Ancak tabi alırken kaplamasına bakmak lazım. Virgülsüz beyaz kartonda satılanların sahte olduklarını düşünmüyorum. 4 TL fiyatıyla Süppper. Smile http://geltir.com/thread-29-post-89258.html#pid89258

Ben kartonunu hatırlamıyorum ama plastik kutunun üstünde Ri,Mei şeklinde yazıyor sahte mi şimdi benimki?
Kartonsuz mavi plastik kutuda satılan Ri,mei de var. Sahte degil gayet güzel tıraş aleti. Karton kutuda satılan RIMEI yazıyor, plastik kutuda olan Ri,Mei. İki alet birbirinin aynı, sap Weishi sapını andırıyor eskisine göre daha ağır.