Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Muhle r41
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
(21/05/2016, Saat: 00:23)Men-Sup Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Benim de günlük traşta cildimi yordu ama bir kaç günlük traşta çok konforlu. Özellikle keskin jiletlerde çok temiz traş oldum.

Satılıklarım :

http://www.geltir.com/showthread.php?tid=7369

Benden uzak dursun :) Dolapta dursun.. Sağlıklı tıraş yaptığını düşünmüyorum , cildin üst dokusunu resmen kazıyor ki jiletli ustura da genellikle feather ve 7 o' clock kullanan biri olarak bunları yazıyorum :)
Bende dolapta durmasını tercih edenlerdenim. Agresif makineleri severim fakat makine jileti yeterince eğmediğinden el alışkanlığı yoksa tıraşı tehlikeli bir hale getirebiliyor.
Kullanmadığınız R41' leri bana hediye edebilirsiniz arkadaşlar, sakın çekinmeyin, rahat olun. Dolapta duracağına bende dursunlar Big Grin.
(22/05/2016, Saat: 11:09)OnLyTNT Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Kullanmadığınız R41' leri bana hediye edebilirsiniz arkadaşlar, sakın çekinmeyin, rahat olun. Dolapta duracağına bende dursunlar Big Grin.
Ben dolaba değil de satışa koydum, yeni sahibini bekliyor. Kenarda köşede durmayacak kadar kaliteli bir makine..
(22/05/2016, Saat: 11:09)OnLyTNT Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Kullanmadığınız R41' leri bana hediye edebilirsiniz arkadaşlar, sakın çekinmeyin, rahat olun. Dolapta duracağına bende dursunlar Big Grin.

Smile  Smile Rutinimde olmasa da 2 günü geçmiş sakallarımda arada tozunu alıyorum. Smile
İsteyen arkadaşa Mehmetçik Vakfı veya Lösev e gönlünden kopacak bir bağış karşılığı veya öğrenci olmak koşuluyla bedelsiz gönderebilirim.
(22/05/2016, Saat: 22:43)ustaci Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]İsteyen arkadaşa Mehmetçik Vakfı veya Lösev e gönlünden kopacak bir bağış karşılığı veya öğrenci olmak koşuluyla bedelsiz gönderebilirim.


Ben talip değilim ama düşüncenizden dolayı sizi tebrik ediyorum.
@ustaci

Kutluyorum sizi, forma yakısan komsuluk budur iste.
o kadar korkmayın arkadaşlar ben hergün r41 le oluyorum tıraşımı. yeterki tıraş öncesi hazırlığı iyi yapın, bastırmayın ve tek perde tıraş olun.
@ErGüN komşum, hak veriyorum size. Aynı şekilde ben de her gün R41 ile tıraş oluyorum. Korkulduğu kadar da agresif bir alet değil, naçizane ben böyle düşünüyorum. Tıraş öncesi hazırlığı iyi yaptıktan ve yeterli koruyuculukta sabun kullandıktan sonra tek perdede çok temiz tıraş çıkarıyor R41.