Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Muhle r41
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sadece başlık satılıyor mu? Güzel fikir olabilir.
(10/12/2014, Saat: 19:14)ts9funk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Sadece başlık satılıyor mu? Güzel fikir olabilir.

Her yerde olmasa da Connaught Shaving, Gifts&Care gibi online satıcılardan alabilirsiniz.
(10/12/2014, Saat: 19:11)blaster Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]R89'a tam anlamıyla alışmadan R41!e geçmek sıkıntı yaratabilir. Şu an için R89 ile devam edin, daha sonra R41 başlık alarak tek sap ile iki başlığı da kullanabilirsiniz.

Virajsız, düz yolda iyi bir şöför olmazsınız. Smile
Wilkinson dan terfi ettiğim r41 grande ile arasındaki fark dağlar kadar var. Sabahları kalkıp tıraş olmak artık zevk haline geldi. Tabi feather'ın bu tıraştaki tartışılmaz rolü unutulmamalı.
Bende yorumlardan etkilenerek acemi birisi olarak MUHLE R41 TWIST modelini ismarladim. Denediten sonra ilk izlenimlerimi paylasmak istiyorum.Hadi hayirlisi
(14/01/2015, Saat: 20:34)ayha-al Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bende yorumlardan etkilenerek acemi birisi olarak MUHLE R41 TWIST modelini ismarladim. Denediten sonra ilk izlenimlerimi paylasmak istiyorum.Hadi hayirlisi

Hayırlı olsun komşum, güle güle kullanın. Bende vardı abime hediye ettim. Ama görünen o ki çok uzak kalamayacağım, yakında ben de bir tane klasik modelden sipariş geçmeyi düşünüyorum.

Bir ara Forum Tanışma kısmında
http://geltir.com/forum-27.html
linkinde kendinizi tanıttığınız bir giriş yazısı açarsanız forum olarak sizi tanırız Smile.

Bu arada ilk mesajınızmış, hoş geldiniz.




Adam R41 ve Feather ile WTG - ATG yapıp bir de sabunlamadan rötuş yaptı... Aletin çıkardığı sesten korksam R41 ciddi ciddi aklıma düştü!
Geçen hafta traditional shaving'den aldığım mühle R41 bugün elime ulaştı ve İlk Tıraşımı oldum..
Sık ve sert sakallar için Muhle R41 oldukça başarılı bir alet. Merkur Progress'in 5. ayarda bile veremediği net tıraşı efor sarfetmeye gerek kalmaksızın sağlıyor R41.
(19/02/2015, Saat: 16:44)Hellhound Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]



Adam R41 ve Feather ile WTG - ATG yapıp bir de sabunlamadan rötuş yaptı... Aletin çıkardığı sesten korksam R41 ciddi ciddi aklıma düştü!

Yalnız adam ders niteliğinde tıraş olmuş,kesinlikle denenmemesi lazım Big Grin Benim sakallarım da sık ve sert ama onun gibi hızlı çekişler yapsam direk lokal kanama olur her taraf. Komşum R 41 i progresten başka hangi jilet tutucu ile karşılaştırabilirsiniz ?