Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Muhle r41
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Tamamdır komşum Smile gece tıraşını akşamüstü olurum ben Smile
Kesinlikle çok iyi bir alet ve feather ile beraber candır Smile) ama hata affetmez çok dikkatli ve yavaş 2 perdede wtg + xtg işlem tamamdır.


Sent from my iPhone using Tapatalk
(24/02/2016, Saat: 21:41)Turkuvaz1 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Progresste uzun sapın agresifliğe etkisi nasıl, çok fark ediyor mu üstad ?
@Turkuvaz1
Uzun sapın ağırlık sebebiyle daha agresif olduğunu söylediklerinde açıkçası inanmıyordum. Doğruymuş. Özür Smile
4 ayarı 3 - 3,5 a indirmen gerekiyor. Makina ayarlı olunca sorun değil.
(25/02/2016, Saat: 02:25)AKadir Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]@Turkuvaz1
Uzun sapın ağırlık sebebiyle daha agresif olduğunu söylediklerinde açıkçası inanmıyordum. Doğruymuş. Özür Smile
4 ayarı 3 - 3,5 a indirmen gerekiyor. Makina ayarlı olunca sorun değil.

Komşum selam , bana kalırsa çok farketmiyor uzun kısa ama dediğim gibi bu benim fikrim Big Grin ,aslında sap tamamı ile kişinin nasıl hissettiğine veya istediğine bağlı . Tek endişem uzun olduğu için hızlı hızlı favori bölgesine dalınca kulağı kesicem gibi bir hissiyat oluyor biraz korkuyorum Sad ama uzun da kısa kişiye göre değişir herkese tavsiye edebileceğim bir alet .

Saygılar,
(25/02/2016, Saat: 00:03)Fuschenk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Tamamdır komşum Smile gece tıraşını akşamüstü olurum ben Smile
komşum ne oldu r41 ile ilk buluşmanız elektrik alabildiniz mi? Smile

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
(28/02/2016, Saat: 13:14)albatross Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]komşum ne oldu r41 ile ilk buluşmanız elektrik alabildiniz mi? Smile

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üstad bir iki gün kullanıp öyle yorumlamak istedim.. Anlatılması güç bir bir alet Smile ustura derlerdi abartı bir yorum sanırdım ama değilmiş, direkt olarak jileti hissettiriyor ama diğer yandan futurum son kademesindeki gibi ne zaman kesik atacak diye düşündürmüyor.. Evet agresif ama cildi o kadar yormuyor( ben günlük traş oluyorum ve cildim hassas sayılır) Ben beğendimSmile) ama progress'i de merak etmiyor değilim.. Ama r41 bundan sonra gözdelerimden biri olarak kalacak..
Keşke benimde bir r 41 im olsa
(28/02/2016, Saat: 16:09)damascus Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Keşke benimde bir r 41 im olsa

Senin canın sağolsun pazartesi sendedeir R41 Smile
Komşum ver bir tur atayım Wink
(24/02/2016, Saat: 19:23)AKadir Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Üç makinayı da kullanıyorum. Progress in uzun ve kısası ve R41.
Benim sakal yapıma ve şahsi fikrime, Bende doğurduğu etkiye göre, agresiflik bakımından Progress 5 ayar bile R41 in gerisinde. @astertis komşumun tüm tavsiyelerine +1 derim.
Önce Progress. 3.4.5 ayarlarda tecrübe edin. Progress 5 ayar dahi Size kullanamayacağınız kadar agresif gelirse R41 e girişmeyin bile derim. Ama yine de takdir Sizindir.

(25/02/2016, Saat: 17:50)serjames Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Komşum selam , bana kalırsa çok farketmiyor uzun kısa ama dediğim gibi bu benim fikrim  Big Grin  ,aslında sap tamamı ile kişinin nasıl hissettiğine veya istediğine bağlı . Tek endişem uzun olduğu için hızlı hızlı favori bölgesine dalınca kulağı kesicem gibi bir hissiyat oluyor biraz korkuyorum  Sad ama uzun da kısa kişiye göre değişir herkese tavsiye edebileceğim bir alet .
Saygılar,

Feather jilet. Hepsi R41 kafa.
@serjames haklı olabilirsiniz.
Ağırlık da ayrı bir konu. Baştaki ikisini denedim. En ağır olanı bu akşam deneyeceğim.
Sizce Hangisi daha agresiftir ?

R102 (R41 kafa sap farklı)
rMQP3N.jpg
R41 Twist
PkqXrN.jpg
R41 kafaya stainless steel ağır sap modifiye.
MpEqdN.jpg