Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Muhle r41
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
(21/04/2013, Saat: 19:40)psycho Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yahu bu ikon oss un neresi erkek işi?

Bi tarafı oc öte tarafı cc ne idüğü belli değil daha. Bi de çuvalla para istiyorlar utanmadan, peh.

Big GrinBig GrinTongue

Big Grin
güzel yorum
R41 eski ve yeni kafalar, ikişer tane aldığım tek tıraş aletleri..
2013 modelin yedeğini tutacağım, 2011 modeli denemeden bir şey diyemiyorum
Lijun hocam 2011 ve 2013 kafaların jileti ne kadar dışarıda tuttuğunu gösteren karşılaştırmalı bir yakın çekim resim koyabilirseniz ben çok sevinirim.
Lijun hocam 2011 modeli nereden buldunuz ve hala stoklarında mevcutmudur?
Daha ne olsun çok net belli herşey elinize sağlık lijunshaving.Bu karşılaştırma resimleri forum için de çok iyi oldu.

Peki lijun hocam son bir istek;bu tehlikesi azaltılmış yeni 2013 ler aynı yakın traşı verebiliyor mu eskiler gibi?Eğer aynı yakın traşı alacaksam,yeni 2013 rosegold kaplamalardan bir tane alıp eskiyi satabilirim.
Bende yeni olandan var. İnanılmaz yakın traş veriyor. Tek perde birçok insan için yeterli olur bu aletle. Şu anda onunla traş olmuş bir yüze sahibim. İnanılmaz bir his. Jiletli usturadan bile daha iyi ve yakın. Usturadan daha güvenli. Eskisini bilmem ama yenisini yüzünüze hiç bastırmamanız lazım. Yenisi varken eskisine allah rahmet etsin. Yeni iyidir.
Lijun üstadım,R41 müzesine nereden gidiliyorSmile

Tıraş farkını bende merak ediyorum.Yeni 41 çok az mild diyorlar.
Muhle'nin içi boş sapları bana çok dengeli ve ergonomik geliyor.
İçi boş olması denge için olabilir de kaplaması tartışılır.



(05/05/2013, Saat: 20:00)lijunshaving Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Mevcut 2013 Mühle R41'lerimi markete koymak şöyle dursun P.tesi yada er geç Salı günü 2011 R41'lerimi de repertuarıma alacağım.(Keten helva sapları değiştirerek tabi)
Lijun hocam ben sizin yedinci sekizinci yedek falandır nasılsa diye sormuştumTongue O zaman siz kullandıktan sonra yapacağınız karşılaştırma benim için önemli,merakla bekleyeceğim.Evet sizin resimlere göre bendeki eski üretim.E aynı traşı verecekse,jiletin nereye değdiğini gene hissedebileceksem bu kadar jileti dışarıda tutmaya gerek yok,yoksa eski üretim yanlışlıkla cilde dalarsa derin dalar ve iz bırakır...

(06/05/2013, Saat: 15:09)lijunshaving Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(06/05/2013, Saat: 14:51)inceptum Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Daha ne olsun çok net belli herşey elinize sağlık lijunshaving.Bu karşılaştırma resimleri forum için de çok iyi oldu.

Peki lijun hocam son bir istek;bu tehlikesi azaltılmış yeni 2013 ler aynı yakın traşı verebiliyor mu eskiler gibi?Eğer aynı yakın traşı alacaksam,yeni 2013 rosegold kaplamalardan bir tane alıp eskiyi satabilirim.

Bu soruna yanıt verebilmem için 2011'i denemiş olmam gerekiyor ki ayağının tozuyla gelen 2011 R41'leri henüz resimledim, henüz tıraş performansını denemedim Inceptum Hocam.Yanlış anlamadıysam sendeki 2011 versiyon R41??