Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Muhle r41
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Tıraş olurken önce koruma barını çıkarttığım rimei ile favorileri ve bıyıklarımı düzeltiyor sonra fatboy, Slim yada progress ile tıraşı tamamlıyorum. Seyahatlerde bir tek rimei her işi yapıyor. Sormak istediğim aslında R41 i koruma barı olmadan kullanabilirmiyim jileti nasıl tutar bu şekilde kullanan arkadaşların yorumunu alalım.
Ben de yaklaşık 3 ay önce geleneksel tıraşa sevdalandım Smile İlk olarak EJ DE89 aldım ve bir zaman sonra tatmin etmediğini anladığımda çoktan Mühle R41 siparişini vermiştim. Alet gerçekten agresif ve mükemmel tıraş ediyor.Kullandığımdam beri hiç kesik olmadı fakat biraz tahriş yaşadım o da acemi olmamdan kaynaklanıyor diye düşünüyorum.Gerçekten her geleneksel tıraş kullanıcısında olması gereken bir alet.
Bende yaklaşık 1 senedir ej 89 barley kullanıyorum. R41 e geçmek istiyorum ama nerden temin edebiliriz bu aleti. Almış olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
(26/09/2015, Saat: 12:41)Domino Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bende yaklaşık 1 senedir ej 89 barley kullanıyorum. R41 e geçmek istiyorum ama nerden temin edebiliriz bu aleti. Almış olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

http://www.geltir.com/thread-4949.html
http://www.extrashaving.com/#!product/pr...fety-razor
@impaticarette mevcuttu,yurt dışından daha ekonomik geliyor...
İmpadan birkaç gün önce r41 kafa almıştım. Ej d89 barley modeli vardı sapı uyumluymuş.Bugün test etme imkanım oldu. Öncelikle bir arkadaş yazmış burda ej sap ağır olur orta bölümde daha çok baskı olur diye öyle birşey hissetmedim. Son zamanlarda yumanın güvenlik barını çıkarıp jileti bir parçayla sabitleyip öyle tıraş oluyordum. Yada olduğumu sanıyormuşum. Düşünün yumada güvenlik barı yok jilet direk yüzümde ama r41 ayrı bişeymiş bu kadar temiz tıraş olabileceğimi düşünmüyordum. Jilet tutuş açısının farkından mı bilmiyorum ilk perdede tamam diyebiliyorsun. Keşke başlangıçta bunu kullansaydım diyorum o zamanlar arada kalmıştım.2. Perdeyi öylesine geçtim sonuç başarılı. Eksi yönlerine geleyim. Kesinlikle tersten almaya uygun değil gibi. Baskı anında cevabını hemen veriyor. Boyun kısmında sabun kurumuş üstünden geçtim hafif çizdi yani hazırlık önemli. Ayrıca günlük kullanılabilir gibi duruyor. Bu arada tek favori jiletim var permasharp oldukça uyumlu oldular

GT-I9295 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yaklaşık 6 aydır geleneksek tıraş oluyorum. WS ile başlayıp Rimei, Weishi, Mühle R89, Standard Razor, Fatip ve sonunda Mühle R41 ile ilk tıraşımı bu sabah oldum.
Fatiple de ilk tıraş olduğumda benzer bir duygu olmuştu ama bu R41 çok başka. 2 günlük sakalımı tek perde de temizledi, ikinci perde de sinek kaydı diyebileceğim ilk tıraşımı verdi.
günlük tıraşta nasıl etki edeceğini bilmiyorum fakat 2-3 günde tıraş olmak için çok uygun. sözün özü ilk tıraşımdan oldukça memnun kaldım.
Utunc - Fatip ile R41 daha detayli karsilastirmasini biraz zaman gectikten sonra yazsaniz guzel olur
(28/10/2015, Saat: 23:00)seiko Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Utunc - Fatip ile R41 daha detayli karsilastirmasini biraz zaman gectikten sonra yazsaniz guzel olur

İnş komşum. Uzun kısa günlük gün aşırı tıraşları denedikten sonra inceleme yazarım.


Sent from my iPhone using Tapatalk
cok ilginc. mesela ben fatipi cok begendim, de89-dan daha iyi buldum. ama son tiraslarimda de89 ile muazzam tiraslar oldum, ki fatip`te bunu yapamadim Smile fikirler acaip degisiyor