Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Merkur Progress
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Evet, çentik ve çizgiler eşleşti.
(31/12/2018, Saat: 11:09)gidakontrol Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Dostlar bunun ayarı nasıl yapılıyor. Suan benim ayar mekanizması kaymış durumda. Tam sıkıldığı anda eskiden 1 de duruken şimdi 4.5-5 te duruyor.


@gidakontrol komşum tam kapalıyken 4.5-5'te durması normaldir. Eskiden tam sıkmıyor olabilirsiniz.
Olabilir komşum, teşekkürler
Bendeki progress de tam +'da sıfırlanmıyor. Bazen 2-3 gibi kaldığı oluyor. Hangi kademeden çevirmeye başladıysam ona göre sayıyorum ben de.
@norsemen

Progress de genelde o hata var dostlar. Kafamı karıstırıyor kapayınca 1 de dursun kardesim adam gibi derseniz, amcalar ver parayı revizyon gorup duzeltilmis hali Mergress veya Digress verelim sana diyorlar.

2rq0pht.jpg
(02/01/2019, Saat: 20:34)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]@norsemen

Progress de genelde o hata var dostlar. Kafamı karıstırıyor kapayınca 1 de dursun kardesim adam gibi derseniz, amcalar ver parayı revizyon gorup duzeltilmis hali Mergress veya Digress verelim sana diyorlar.

2rq0pht.jpg

Her ne olursa olsun hatalı ürünü üretip piyasaya süren ve aynı zamanda o ürünün hatasız bir biçimini de piyasaya sürüp satışa çıkaran firmanın pazarlama stratejisinin üzerine balzamik gezdireyim. (parayı sevdikleri için fakir işi limon sıkmak yerine balzamik gezdiriyorum)
Katılıyorum ama durum bu ne yazık ki. Arada bilgi olsun bahsettigim diger urunler farklı marka olarak kabul ediliyor, merkurden alıp ustune farklı degisiklikler yapan ureticileri ve satıcıları baska.
(02/01/2019, Saat: 21:15)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Katılıyorum ama durum bu ne yazık ki. Arada bilgi olsun bahsettigim diger urunler farklı marka olarak kabul ediliyor, merkurden alıp ustune farklı degisiklikler yapan ureticileri ve satıcıları baska.

Nasıl yani..? Üreticileri farklı olması bir çok hukuki hak doğmasına sebep olur bence. Sonuçta sapın ucu dışında tasarım aynen aynı. Yazdığınıza göre Merkur adını da kullanıyorlar. Onu geçtim isimlerinin çağrışımı bile benziyor. Tasarım, isim hakkını başka üreticilere mi devretmişler..? Şimdi daha çok merak ettim.
Amerikalı amca merkurden progress leri alıyor. Komple sokuyor, icindeki vida mekanizmasını degistiriyor, ayarlıyor, ucundaki progress alısık oldugumuz plastik ayar halkasını metal yapıyor vs. birkac degisiklik yaptıktan sonra Mergress adı altında 100kusur dolara satıyor. İngiliz Digress de aynı sekilde. Merkur firması ile bir anlasmaları varmı nedir nasıldır bilmiyorum ama bayadır varlar. Mergress severek kullanıyorum, Digress kullanmadım.
bu aletin,r41 e denk numarası nedir.5 midir acaba