Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Merkur Progress
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Yani progressin kafası her 2 türlü takılmıyor söktüğümüz gibi takalım şeklinde anladım doğru mu arkadaşlar?
Çentikli kısımların aynı tarafta olması gerekiyor komşum.

0d711fb2c6874c3a0131fa17ca61ec4e.jpg

Fotoğrafta görüldüğü gibi.
İyi ki konuşuldu buralarda, teşekkürler. Kısmetse Cuma sabahı ilk Progress deneyimimi yaşayacağım.
Kafadaki çentik yeni üretimde eskisine göre daha az belirgin, o yüzden gözden kaçabiliyor. 34c ve de89 kullanıp daha yakın ve efetktif bir alet isteyenler için müthiş bir alet. Sadece kafa ağırlığı bile aleti özel kılıyor.
@Gilviir komşum, paketten çıkan Merkur jiletle ben de aynı deneyimi yaşamıştım..sonrasında bir daha da almadım

SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
(29/11/2017, Saat: 20:00)Men-Sup Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]@Gilviir komşum, paketten çıkan Merkur jiletle ben de aynı deneyimi yaşamıştım..sonrasında bir daha da almadım.

Komşum doğrusu yapmışsın. Bugün önceki tıraşıma göre daha dikkatli ve özenli olmama rağmen tahrişten kaçamadım. Geleneksel traşa yeni başlayanların tecrübe kazanana kadar merkur jiletle traş olmamalarını tavsiye ederim.

(29/11/2017, Saat: 00:01)kokopelli Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merkür jiletler için yurtdışında çok iyi şeyler yazmışlar aslında. Keskin diyorlar ama.

Komşum, keskin olmasına keskindir fakat önceki traşıma göre daha dikkatli ve özenli olmama rağmen sonuç yine fiyasko. Yeni başlayanlara kesinlikle tavsiye etmiyorum. Üstadlar da eğer kullanıp sonuçlarını bizimle paylaşırlara memnun oluruz.
570 modelini aşırı merak ediyorum kısa saplı olduğu için, arkadaşlar sarı kısmına biraz takılmış ama bence bu makineyi en çekici kılan kısmı da orası, foruma yeni katıldım bu arada.. Feather popular kullaniyorum uzun süredir, bu makineyi de almayi çok istiyorum önerir misiniz acaba.?
@mbilgin komşum bende yeniyim forumda progress kısa olanı yeni aldım ilk tıraşımı şimdi oldum 1. Ayarda perma sharp super ile tahrişsiz ve temiz sayılabilecek bir tıraş oldum karar sizin...

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
(05/12/2017, Saat: 21:39)bekvural Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]@mbilgin komşum bende yeniyim forumda progress kısa olanı yeni aldım ilk tıraşımı şimdi oldum 1. Ayarda perma sharp super ile tahrişsiz ve temiz sayılabilecek bir tıraş oldum karar sizin...

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Komşum teşekkür ederim, 1. ayar en güvenli ayar oluyor değil mi sayı arttıkça sanırım jiletin açısı artıyor ve agresiflesiyor makine..doğru biliyorum degil mi
@mbilgin evet 1 den 6 ya doğru agresiflik artıyor bu hafta deneme amaçlı her gün farklı bir ayarda kullanacağım bakalım son gün pancar gibi yada kesik içinde kalmam umarım... Smile

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi