Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Merkur Progress
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
(10/12/2014, Saat: 01:03)kethuda57 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Teşekkürler semihus Smile
Mavi bu videoyu izleyince kendimden utandım Smile) o bileziği yamulana kadar nasıl farketemedim şu an hayret ediyorum Smile) teşekkür ederim.

Çekiç mi? Çok güldürdünüz beni komşumSmile


Sent from my iPhone using Tapatalk
(10/12/2014, Saat: 01:33)tipsol Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Çekiç mi? Çok güldürdünüz beni komşumSmile


Sent from my iPhone using Tapatalk

Aynen komşu aynen...
Hani şu çizgi filmlerde çok sinir olduğu sivrisineği öldürmek için çekiç kullanan ve herşeyi kırıp döken kahramanlar gibi Smile filmin sonunda sinek hala canlı kalırdı çok şükür ki bu son yine değişmedi progressim hala yaşıyor Smile))
Elimdeki Progress'i beğenen bir tanıdığıma bir tane hediye etmek istiyorum şu anda yurtdışından en ucuz nerden alınır?
(10/12/2014, Saat: 23:50)Cheesepants Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Elimdeki Progress'i beğenen bir tanıdığıma bir tane hediye etmek istiyorum şu anda yurtdışından en ucuz nerden alınır?

En ucuz olarak shaving.ie sitesinde bulmuştum, ama kargo fiyatı eklenince 145-150 TL ye gelmişti. Aynı fiyata Impa Ticarette var sanırım, stok tükenmedi ise...


Sent from my iPad using Tapatalk
(10/12/2014, Saat: 23:50)Cheesepants Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Elimdeki Progress'i beğenen bir tanıdığıma bir tane hediye etmek istiyorum şu anda yurtdışından en ucuz nerden alınır?

Burası olabilir belki şuan ücretsiz kargo var: https://www.theenglishshavingcompany.com...djustable)
ben de impaticaret Mustafa Bey'i tavsiye ederim long handle 180 TL.Yurtdışı kargo ücreti,riski,süresi vs.düşünüldüğünde aynı rakamlara geliyor zaten.
Kargo isi resmen kazik, malesef. Urun fiyatinin nerdeyse %20 gibi bir rakam tutuyor. 100 euroluk bir mal icin, 20 euro shipping parasi. Bu fiyata 2 tane guzel krem v.y. sabun alinir Sad
(12/12/2014, Saat: 13:33)semihus Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Komşular merhaba. Ben de yeni progress aldım jileti taktım. SOnuna kadar sıktım ayar 2 de kaldı. Bİ yerlerde terslik mi var acaba? Bir de bu üçgen muhabbeti var o ne işe yarıyor tam alnamadım yardımcı olur musunuz?

Başlığı ters takmış olabilirsiniz. Daha geçenlerde bu konu konuşuldu aslında.
ucuz bir satici bulsak ta. hepsinde kargo pahali patliyor Smile
(12/12/2014, Saat: 13:48)semihus Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ters takılacak gibi durmuyor. Ters takılan yer neresi acaba. Üçgenin sivri tarafı yukarı bakıyor. Anlamadım.

Sağ sol uyuşmazlığı. Zorlayınca yapılıyor. Bir önceki sayfadaki videoyu izleyin. Size yardımcı olacaktır.