Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Merkur Progress
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Bu videoyu defalarca izledim.benim degisik yaptigim tek sey sokerken ve takarken basligini cikariyor olmam.eve gidince bir de baslikla denicem.bir de videoya bakin bir kere daha.hani progress ve vision ile karsilastiriyor boyutlarini yan yana ya oraya.futur ortada,eger videoyu durdurup bakarsaniz onda da benim dedigim olayi goreceksiniz.jiletin sol tarafi sag tarafdan daha yakin bara.elinde su anda futur olanlarin bir bakmalarini rica edicem kendi makinalarinda.
Progress ile yan yana getirdiği anımı söylüyorsunuz ?Bahsettiğiniz şeyi ben malesef göremedim.

Videonun 7'inci dakikasından itibaren sökmesini tarif ediyor ve 7:05 de sökerken,işaret ve orta parmak ile alttan desteklerken baş parmak ile üstten sıkıca bastırıyor.Burada gördüğünüz gibi hiç bir boşluk yok sizde bu durum nasıl ?
Bu arada,bu gece bu telefondan cekilen resimlerin bilgisayara transferini yapmayi ogreneyim de hemen ekleyecegim fotolari.yalniz sanirim konu basligi disinda olacak o zaman.bakip bir futur konusundan devam ederim,daha iyi olur.
İşte bizim forum çok başka. Ben herkese göstermiş oldukları uzlaşmacı tavırlardan, birbirimize olan saygıdan dolayı kendi adıma teşekkür ederim.
(07/06/2013, Saat: 18:23)tugruldogan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]yalniz sanirim konu basligi disinda olacak o zaman.bakip bir futur konusundan devam ederim,daha iyi olur.

tugruldogan üstadım iyi yaparsınız bencede, yorumlarınızı okurken 'yahu progress de böyle şeyler varmıymış' oldum bir ara Smile
Progress ayar 2de 2 perde bu sabah yeniden denedim.tahris olmus bolgelerden korkuyordum ama inanilmaz konforlu bir deneyim oldu,derby jilet ile.
Short handle olani detay hocamdan almisdim.bugun de executive shavingden aldigim long handle ulasdi elime.yarin sabah long handle ile ilk trasimi olacagim.bakalim kucuk kardesinden farki ne.kisa sap super.benim icin kullanmasi biraz zordu.ne bileyim alisamadim kisa sapa.ama trasina diyecek hic bir negatif kelime yok.uzun sap olan daha agir.
Bu sabah uzun sap progress ile ilk trasimi oldum.ayar 2.perma sharp jilet.bu alet kisaya alisan elime epeyce yabanci geldi.kafa ayni,ayar no ayni,surat ayni...ama kesikler ayni degil.tras sirasinda inanin saskin bir yuz ifadesiyle bir makinaya bir kesdigim yerlere baktim kaldim.kisa sap olani tam kafanin sapla bulusdugu yerden tutuyordum.bunu asagidan saptan tuttum ve gordum ki bu makinayi yuzume bastirmama yol acdi.e zaten agir...kesikler dogal.ilerleyen gunlerde,usturalarim gelinceye kadar,alisirim kesin.futur,vision merkur firmasinin divalari olabilir ama progress benim icin gunluk kullanimin tek adresi.
(08/06/2013, Saat: 11:15)tugruldogan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Progress ayar 2de 2 perde bu sabah yeniden denedim.tahris olmus bolgelerden korkuyordum ama inanilmaz konforlu bir deneyim oldu,derby jilet ile.

Derby ile büyük risk. At hepsini üstad çöpe. Naçizane bi görüş. Cildine yazık. Featherden başka kullanmayalım biz. Wink
Feather kullanmaya az kaldi.100 perma ve 100 rapira var tukenecek...Smile yok yahu o kadar beklemem ben Smile makinayi teke indirdigimde ve alisma devresi bitiminde feather acicam.aslinda ilk olarak coolcut 4 ile deneyecegim.112 acil servis basimda beklicek tabii ben usturayla ve feather ile trasa basladigimda Smile