Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Merkur Progress
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
(18/08/2017, Saat: 22:05)Nani Kuş Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Komşum forumdaşlarımız birbirlerinden Gönül rahatlığı ile alışveriş yapabiliyor . Bilmediğimiz bir şey mi var tanıttıkları gibi olmayan hatalı kusurlu ürünmü satıyorlar ?


Abi kusura bakma yanlış anlaşılmış sonradan farkettim ilan derken impa ticaret extrashaving.com dan bahsetmek istemiştim. Arkadaş çünkü sıfır almaktan bahsetmiş. Neyseki ben ikinci el ilandan çok alışveriş yapan biri olarak eksi bir yönle karşılaşmadım. Tekrardan kusura bakmayım.


Tapatalk kullanarak gönderildi
@DeaKen sanırım impa ticaretin stoklarını mesaj yoluyla teyit etmemi önermiş. Ben zaten mesaj yoluyla teyit etmiştim. 2.el tercih eden çoğunlukta aslında ama kişisel kullanım ürünü olduğu için her ne kadar jilet değişiyor da olsa ben tercih etmiyorum.
(19/08/2017, Saat: 14:21)Kalem3 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]@DeaKen sanırım impa ticaretin stoklarını mesaj yoluyla teyit etmemi önermiş. Ben zaten mesaj yoluyla teyit etmiştim. 2.el tercih eden çoğunlukta aslında ama kişisel kullanım ürünü olduğu için her ne kadar jilet değişiyor da olsa ben tercih etmiyorum.


Aynen komşum kusura bakmayın.


Tapatalk kullanarak gönderildi
@starex
Komsum cok guldum, cok haklısın harika bir cevaptı.

@Kalem3
Komsum mergress, amerikalı bir amcanın progresi modifiye edip sattıgı bir urun. Alt topuzu krom yapıyor, icteki vida sistemini degistirip celik yapıyor ve ayarı kapattıgında tam 1 de duruyor. Biraz agırlık dengesi daha duzeltilmis, biraz iyilestirilmis bir progress diyebiliriz. Ha fiyat farkına degermi derseniz, zevkler renkler olayı, bence progressin orjinal halinin gorunumu daha klasik. Ben ilk gordugumden beri mergress i istemistim sukur alabildik. Birde ingilizlerin yaptıgı digress vardı, o da guzel bir makine aynı mergress gibi, progressin islenmis hali. Tabı progress varken bunlara degermi degmez mi birsey diyemem.
@dikdik_s açıklama için teşekkür ederim üstad. Sanırım modifiyeli modelleri Türkiye'de bulmak zor lakin şimdiye kadar zaten az olan satıcılarda progress dışında benzer bir model görmedim.
(19/08/2017, Saat: 16:06)Kalem3 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]@dikdik_s açıklama için teşekkür ederim üstad. Sanırım modifiyeli modelleri Türkiye'de bulmak zor lakin şimdiye kadar zaten az  olan satıcılarda progress dışında benzer bir model görmedim.

Merhabalar,

Dilerseniz aşağıdaki adresten alabilirsiniz ancak kargo ile birlikte minimum $150 civarına geliyor :

https://bullgooseshaving.com/collections...ble-razors
gecen bakarken karsilastim, progressin ayar mekanizmasini degistirebiliyorsunuz.
https://www.etsy.com/uk/listing/26445148..._gallery_1
Mergresse o kadar para vereceğinize gidin bir tornacıya size çeksin bir ayar parçası Smile O siyah parça bütün güzelliği bozmuş bence...
(08/11/2017, Saat: 17:51)yener Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]gecen bakarken karsilastim, progressin ayar mekanizmasini degistirebiliyorsunuz.
https://www.etsy.com/uk/listing/26445148..._gallery_1

http://www.geltir.com/showthread.php?tid=1423
Bu konuya göz atabilirsiniz komşum.



Tapatalk kullanarak gönderildi
[quote='DeaKeN' pid='181636' dateline='1510158430']

http://www.geltir.com/showthread.php?tid=1423
Bu konuya göz atabilirsiniz komşum.



Yapanımızda çıkmış eline sağlık. Sağol bu konu gözümden kaçmış. Wink Wink Wink