Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: İnternetten Seçmeler
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
CIMG0050copy.jpg


Sizin yem yiyen tavuklu saatten de var ebay da. Big GrinBig GrinBig Grin


http://www.ebay.com/itm/823-Silver-Pecki...19d195f824


big_107824585xue.jpg
Orco çok beğenmişti bu fırçayıSmile

10748o.jpg

http://www.laleli.com/urun.php?ID=10748
(31/01/2013, Saat: 02:05)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]D-amp-K-ESKI-DALAN-SABUNU__46275105_0.jpg
http://urun.gittigidiyor.com/koleksiyon/...nformation

sahibinden kaç kalıp çıkar acaba?
http://www.avrupagazete.com/sirket-haber...C4%B1.html

İngiltere’nin ilk Türk berber malzemeleri toptancısı genç girişimci Halil Erdoğan’ın kurduğu Barbers World Ltd, .
İngiltere’nin ilk Türk berber malzemeleri toptancısı; Halil Erdoğan

İngiltere’nin ilk Türk berber malzemeleri toptancısı genç girişimci Halil Erdoğan’ın kurduğu Barbers World Ltd, Türkiye’nin en büyük kozmetik üreticilerinin ana bayiliği ve satışını yaparak hizmet veriyor. Firma Türkiye’nin en büyük kozmetik üreticilerinden fonex gummy, eczacıbaşşı, evyap, jaguar, teknik fırçaları, selin, vi-vet, derby ve pereja gibi markaları İngiltere’ye taşıyor. Firma kendi dağıtım ağı ile Manchester’a kadar uzanan bir bölgeye servis yapıyor.
Barbers World Ltd, geleneksel Türk traş malzemeleri, bay-bayan berber ve kuaforlerinin ihtiyaç duyduğu malzemeleri çok uygun fiyatlara temin ediyor.
Firma yöneticisi Halil Erdogan işletmesiyle ilgili şunları söyledi.
“Bugün başta Londra olmak üzere Britanya’nın hemen her bölgesine yayılmış olan berber dükkanları toplumumuzun en önemli iş alanlarından birisi haline geldi. Bu işyerleri zamanla mevcut traş alışkanlıklarını da ciddi biçimde değiştirdi. Sakal traşı, makasla saç kesimi gibi daha çok Türkiye’de alıştığımız hizmetler burada da uygulanmaya başladı. İnsanlardan da kabul gördü. Bu noktada sayıları artan işletmelerimize tedarikçilik yapmak için küçük ölçekli olarak toptan satışlara başladı. Ayrıca artık İngiliz erkeklerin de rağbet ettiği sıcak havluya ilgileri her gun artıyor. Berberlerimizi Türkiye’nin sayılı markalarının distribütorlüğünü yaptığımız ürünlerden faydalanmak için bizimle irtibat kurmaya davet ediyoruz. Fiyatlarımızı ve ürünlerimizin kalitesinden memnun kalacaklarına inaniyorum.” Halil Erdoğan yönetimindeki Barbers World Ltd firmasına, 074 2627 2829 numaradan ulaşabilir veya http://www.barbersworld.co.uk, info@barbersworld.co.uk adreslerine başvurabilirsiniz.




b_logo.png
http://www.barbermarket.com/index.php?route=common/home