Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: İnternetten Seçmeler
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
(04/10/2016, Saat: 23:30)msakalli Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Benim anlamadığım siyah kaplama olan ne zaman satışa çıktı da tükendi. Kromdan daha önce tükenmiş görünüyordu.

(04/10/2016, Saat: 23:31)msakalli Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ben de aldım.

Komşum hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın. Eğer krom renk aldıysanız çok iyi yaptınız. Siyah tıraş aletleri görüntüde güzel ama sabundan dolayı çok çabuk kirlenip görüntüsü ve estetiği hemen bozuluyor. Yani siyah alamadım diye hiç üzülmeyin derim.
(04/10/2016, Saat: 23:35)onurcakmak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Komşum hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın. Eğer krom renk aldıysanız çok iyi yaptınız. Siyah tıraş aletleri görüntüde güzel ama sabundan dolayı çok çabuk kirlenip görüntüsü ve estetiği hemen bozuluyor. Yani siyah alamadım diye hiç üzülmeyin derim.

Teşekkür ederim komşum, size de hayırlı olsun, güle güle kullanın. Zaten sipariş verirken siyah bitmişti, ben de krom aldım. Verdiğiniz bilgilerden sonra buna daha da çok sevindim, teşekkürler.
(04/10/2016, Saat: 23:30)onurcakmak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]O ilk parti 1000 adet idi ve 3 saatte satılmış oldu hepsi.

Ben ve @izbe üstadım aldık, başka alan var mı forumdan?


Bende ilk partiden alanlardanim. Sizede simdiden hayırlı olsun.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben unutup sinemaya gittiğim için alamadım. Aksi gibi film de kötüydü. Smile
Hawk'ı daha önceden "Wish list"e eklememe rağmen bana da uyarı gelmedi. Sağ olsun forumdaşlar haber verdi de son anda alabildim.
(05/10/2016, Saat: 13:17)msakalli Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hawk'ı daha önceden "Wish list"e eklememe rağmen bana da uyarı gelmedi. Sağ olsun forumdaşlar haber verdi de son anda alabildim.

Komşum, belki spam klasörüne düşmüştür.
(05/10/2016, Saat: 13:48)koolandgang Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Komşum, belki spam klasörüne düşmüştür.
Baktım komşum, orada da yoktu.

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim Razorock Hawk gönderim sürecine girmiş.
,,,,,