Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: İnternetten Seçmeler
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
(12/11/2015, Saat: 01:51)btoprak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]50 dolara 118 dolar. Çok fark var ya üstad.

Malesef.. küçük bir ayrıntı için fiyat ikiye katlanıyor...
Tamamen tekel olmalarından dolayı olduğunu düşünüyorum. Özgün bir tasarım çizip, yerli olarak girişmek lazım. @rocnel ve @theunnamed üstadlar bu işe girişebilirler belki.
Merhabalar değerli arkadaşlarım, sanırım paslanmaz çelik tıraş fırçası saplarından bahsediyorsunuz. Doğru anladıysam bu konu ve maliyetleri hakkında bilgi verebilirim.

Düzenlendi: Şimdi fark ettim, ayarlanabilir makinelerden konu açılmış, alüminyum döküm olduğu için imalatı kolay ürünler. İmpa Ticaretten Mustafa bey de ayarlanabilir makinelerin çok talep gördüğünü söyledi, ilerleyen zamanlarda muhakkak üretmeyi planlıyoruz. Ama bu kadar pahalı olmayacaklar kesinlikle.
Vakit geçirmeden plissoft sentetik almayanlar durumları musaitse siparis geçsin, verdiğiniz paranın üstünde bir kaliteyle karşılaşacaksınız, ben hemen hemen 1 aydır hergün kullanıyorum gayet memnunum, fiyatı kargoyla beraber 60 tl ye denk geliyor, muadilleri 100 tl nin üzerinde, her yönden karda olursunuz.
Haber verdiğiniz için teşekkürler geçen sefer kaçırmıştım,bu sefer kaptım plissoft fırçayı.
Her ne kadar shipping ile fırça fiyatı aynı olsada 60tl bence uygun bir fiyat.
Bir süredir sentetik fırça bakıyordum. Sağ olsun @btoprak üstadın uyarısı üzerine heartsmagic komşum ile beraber "RazoRock Plissoft Synthetic" fırça siparişi verdik.
Merakla bekliyorum. Kullanmak kısmet olursa en kısa sürede dilimin döndüğünce yorumlarımı yazacağım. Sipariş için teşekkürler @heartsmagic komşum.
(12/11/2015, Saat: 16:43)ms_1907 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bir süredir sentetik fırça bakıyordum. Sağ olsun @btoprak üstadın uyarısı üzerine heartsmagic komşum ile beraber "RazoRock Plissoft Synthetic" fırça siparişi verdik.
Merakla bekliyorum. Kullanmak kısmet olursa en kısa sürede dilimin döndüğünce yorumlarımı yazacağım. Sipariş için teşekkürler @heartsmagic komşum.

Şimdiden iyi günlerde kullanın dileklerimi ileteyim üstad Smile.
Ben de kaptım bir adet. Yanına rus jileti paketi ekledim Smile hayırlısı.


Edit: kargo husunda ağırlık tabanlı bir çarpan var sanırım. Rus paketinde 6 kutu jilet var;

5-pack of Voskhod Teflon Coated DE blades
10-pack of Rapira Super Stainless
5-pack of Rapira Stainless
5-pack of Rapira Platinum Lux
5-pack of Rapira Swedish Supersteel
5-pack of Ladas Super Stainless

+ 1 treet attım içine, kargo oynamadı yani fiyat sabit kaldı. ama +2 yapınca oynuyor. Boş gelmesin diyenlerin işine yarar belki.
Forumda almayanı dövecekler yakında Smile Dün bende yazdım bir tane.Forum fırçası olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.
Ne kadar çok alınıyorsa adamlar Kargo Hesaplama'da Türkiye'yi üst sıralara taşımış (şayet sistem IP'den tespit edip üste almıyorsa).. Bu kadar üst sıralara spor müsabakalarında bile çıkamadık Big Grin

1zyj0v9.png