Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: İnternetten Seçmeler
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Bana kalırsa çok hoş olmamış , biraz daha vintage e yakın bir görüntü yada günümüz alışıla geldik model saplarından ziyade farklı bir tasarım ve kafada biraz daha ince işçilik olsaydı kesinlikle daha iyi olurdu . Ancak fiyatını düşünürsek makul derecede fakat benim kanaatim elinizde zaten bir adet adjustable var ise çokta gerekli olmadığı .
Davranmış ama bunların alet kesmez be hocam ne öyle videodakiler iki saat uğraşmışlar gene kesemişler sakalı Smile. Rocnelin sapı bile bunların makinayı ortadan ikiye ayırır Smile
Abiler o video daki kopukmudur, pudramıdır herifler ne ile nasıl tıras oluyorlar ben anlamadım.
Bence Gillette'in eski makineleri baz almışlar. Hatta Slim Adjustable'ı hatırlattı bana. Oldukça mild bir tıraş aleti olduğunu tahmin ediyorum ben. Teslim tarihi de Mart 2017. Big Grin
(29/03/2016, Saat: 00:13)candova Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Birileri @rocnel den daha önce davranmış


http://rockwellrazors.us9.list-manage1.c...2d25531808

Smile

Bunun gibi bir sürü makine var, bunların ortak özelliği döküm olması, paslanmaz çelik kelebek/ayarlı makine şuan maalesef piyasada yok.

Altını çizerek söylediğim gibi biz paslanmaz çelik üzerine çalışıyoruz, bu firma döküm üzerine çalışıyor.
(29/03/2016, Saat: 04:10)rocnel Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Smile

Bunun gibi bir sürü makine var, bunların ortak özelliği döküm olması, paslanmaz çelik kelebek/ayarlı makine şuan maalesef piyasada yok.

Altını çizerek söylediğim gibi biz paslanmaz çelik üzerine çalışıyoruz, bu firma döküm üzerine çalışıyor.

Evet, krom kapliymis. Su an piyasadaki urun paslanmaz olduğu için bu urun de paslanmaz diye düşündüm gece gece Smile
(29/03/2016, Saat: 08:19)candova Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Evet, krom kapliymis. Su an piyasadaki urun paslanmaz olduğu için bu urun de paslanmaz diye düşündüm gece gece Smile

Bu rockwell'i daha önce açıkladım. Çok net belirteyim bunların sattığı ürünlerin hiçbiri paslanmaz değil. Hepsi döküm. Sadece saplar paslanmaz o da çeşidi belli değil. Feather de aynı şekilde sadece sapı paslanmaz gerisi döküm. Zaten olay başlığı paslanmaz yapmak. Feather de paslanmaz çelik olduğunu hiç bir yerde yazmamış. Bir ürün alacaksanız malzemesi ile soru işareti varsa bana özelden yazın.
Rockwell' in önceki modelleri çok beğenilmedi, üretim kalitesi düşüktü, eleştiri aldılar. Kickstart vb. yerlerdeki projelere ihtiyatlı yaklaşın. İçlerinde gerçekten çığır açacak projeler olmasına rağmen genel olarak yersiz abartılıyor ve yüz güldürmüyor bu tip projeler. Rocnel' i övmeye başlayacağım tam bu noktada ama gerek yok, ürünler ortada Smile.
The Art of Shaving firması Gillette Tech'in bir resmini instagram hesabında diğer yeni ürünleri ile paylaşmış. Bu paylaşım Gillette'in tekrar üretime geçtiğini doğruluyor, bir süredir yabancı forumlarda da zaten bu durum konuşuluyordu.
Ekran%20Alnts_7.jpg