Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: İnternetten Seçmeler
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-ar...7387/detay

kaçırmayın bu arabayı forged motor ve sıvı lpg ile ş.içi 35 kuruş filan yakar 270 hp,0-100 ü ise 6 saniye 3.0 motor bmw mersedesi yer bitrirsiniz bu araç ile, 4.4 x5 dahil.

3.2 motorşu porche lar bile dayanamaz buna, tam bir şaka makinesi bu araba, geçemeyeceği araç yoktur, boxer motor ve awd ile mükemmel yol tutuşu ve düşük ağırlık merkezi var
GDI motor LDI gaz sistem olsa da İstanbul trafiğinde 35 kuruş çok zor.
LDI sistemle 100.000 km yapan var mı ? Yeni bir sistem hala !
Bende 2.0 atmosferik 165hp Subaru Legacy var Ankara şehir içinde benzini 12 litre civarı yakıyorum yol bilgisayarına göre ayrıca 45 litre lpg ile de 360 km yol yapıyorum sakin olmayan kullanım ile, bir tanıdıkta bu forester turbodan var sakin kullanımda oda 12 lt benzin yaktırıyor Ankara şehir içi, ben lpg de 33-35 kuruş yakıyorum buda o kadar yakar, bu motor gdi motor değil. sıvı lpg; lpi ve lpdi olarak 2 ye ayrılıyor yanılmıyorsam.
Bu araçta impreza wrx lerde kullanılan motor ve forged olarak toplandığı için çok sağlam bir motordur, sakin kullanırsanız tüketimi çok düşük tutarsınız performanslı kullanımda biraz artırırsınız tüketimi ancak boxer motorda torku alt devirlerde elde ettiğiniz için turboyu devreye sokmadan harikalar yaratabilirsiniz ki bu motor turbo devreye girmeden 2.5 atmosferik gibi çalışır.

Turbo Subarulara yazılım müdahelesi var kablo alarak sizde yapabilirsiniz. Alt devirlerde ekonomi üst devirlerde performans yazılımı atarsınız sorun çekmezsiniz. 450hp sti olan İstanbul trafiğinde ekonomi yazılımı ile benim tüketim değerlerimde yakıyor. ÜSt devirlere performansa geçince tahmin edebilirsinz, 6. vites yarım gazda 260km hız görüyordu o araç gerçi sti ayrı bir dünya
GDI dan kastım normal atmosferik motor değil.Firmaların verdiği isimlere göre değişiyor.
12 litre benzin tüketim çok iyi . LPG olursa 15 16 olur.
Honda CRV lerde benzini 16 18 gördüm hep
İstanbul da 1 km yi 2 dakika diye çarpan koyuyorum
Gdi,fsi motor gibi teknolojiye sahip ondan dedim, subarular cidden yakıt konusunda çok iyi ama yanlış tanınıyor , bir arkadaşımda 1.6 otomatik focus var benim 2.0 legacy ki benim araba d sınıfı ve sürekli 4 çeker bir arac , focus benim arabadan daha çok yakiyor.

Subaru nun manuel viteslileri otomatiklerden daha çok yakar çünkü manueller %50 on %50 arka güç dağılımı vardır , otomatiklerde ise bu ıran sürekli değişir 1. Viteste 50-50 iken güç dağılımı sabit hız ve devirde 90 one 10 arkaya , güç gittiği için az yakar . 2.0 dizel manuel outback modeli ıstanbuldan rizeye 4.2 litre ortalama ile gidiyor aynı aracın sahibinde 1.6 dizel 3008 ile asla o tüketimi yakalayaadigini söylemişti .
Subaru'nun Justy hariç arabasına sahip olamadım.Justy de 400.000 de yatak vurduğu için sattım.
Baktığım incelediğim 4x4 modelleri övgüyü hak ediyor.

Emre Hocam,sıvı LPG sisteminde uzun km yapmış araçlar var mı?
Sıvı sistemi amtosferik motorlu B C segmentine uygulayan firmalar var mı ?
sıvı lpg artık uygulanıyor , temsa nin vialle den elini çekmesiyle fiyatların düştüğünü duydum, forumdan bir arkadaş d segmenti legacy sw sine 2600 tl gibi bir fiyata tajtitmisti , sistem yeni olduğu için bilgim yok , subarunun b segmenti atacak ne yazıkki yok c sinifiinda impreza var , gene subarunun enterasan bir özelliği 1.5 ve 2.0 motorların tuketimlerinin aynı olması 1.5 motorun performansı 2.0 göre zayıf kalıyor , bir çok arkadaşımın görüşünü almak isterseniz , subaruclubtr forumuna bekleriz aklinizdaki tüm sorunlara benden daha bilgili arkadaşlar da yardımcı olacaktır , burası gibi samimi bir ortam vardır orada da, hatta geçenlerde mavigol de buluşma da yaptık, benim araba babam ile memlekete gittiği için oradaki beyaz şahin ole gitmiştim bende hequ8u8y.jpg


Buda benim araç 3umasusy.jpg



Buda ne yazıkki ülkemize gelmeyen legacy nin 2.5 turbo arabası o nasıl bi renktir ahh ahhh, 0-100 u 5.2 saniyedir a4a2u8e4.jpg
Nazar değmesin,harika çok asil.

3umasusy.jpg


Kardeşime bugün araba almak için .2001 megan 1.4 için satan kişiyle konuştum.Alacağım yüksek ihtimal.
Kışa doğru eve D segmenti yada SUV almam lazım.Subaru tavsiyesi iyi oldu.
Teşekkürler daha iyisi sizin olsun ,Megani ne kadar alıyorsunuz? Subarunun ikinci elde değer kaybı çok olduğu için 2. El olarak ucuza çok güzel araba alabiliyorsunuz, ben 2006 model ilk sahibinden boyasiz kazasız 109.000 de 2.0 165 hp sürekli 4x4 bir arabayı 32.000 liraya aldım d sınıfı bir arabayı , piyasası olmuş olsa 60.000 lira idi bu araç.


Emin olun arsbanjnin hakkı bu fiyat değil , ama iyikide böyle olduğu için uygun fiyata alabiliyoruz