Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: İnternetten Seçmeler
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
(25/05/2015, Saat: 17:05)naayi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ben baya ucuza almışım fırçayı Big Grin

20kox8x.jpg

Eleman virgülün yerini şaşırmış ama hala bayağı ucuz sizin aldığınız 137€ da az değil.
Massdrop'tan iki yeni ürün Smile
Fiyatlar çok geldi bana..


6da2ca9174da2ddff48fd615304d61e6.jpg

374b28e9230db93a933d8cc907052639.jpg
Loccitane'den mesaj geldi, yaz indirimi varmış %50'ye varan oranlarda. Bir göz atabilirsiniz, after shave balsam ve Verdon Splash ürünleri de var. Splash 50 ml. %50 indirimle 12 TL'ye satılıyor. Denemek isteyenler değerlendirebilir Smile.

http://www.loccitane.com.tr/%C4%B0nd%C4%...gn=unknown
Takip etmeye baslayali ücüncüdür düsüyor massdrop'a, ne yapmali ne etmeli Smile

https://www.massdrop.com/buy/feather-all...?s=feather
(14/06/2015, Saat: 20:42)naayi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Takip etmeye baslayali ücüncüdür düsüyor massdrop'a, ne yapmali ne etmeli Smile

https://www.massdrop.com/buy/feather-all...?s=feather

Üstad haklısın, çok tahrik edici duruyor Smile Ancak bu alet çok mild bir alet olarak anılıyor. Marka ve görüntüden başka birşey değilmiş gibi geliyor aslında bana. Tabi kutusu ve standı da çok hoş duruyor. Belki onun yerine ikon sap + mühle R41 veya R89 kafa alınarak benzer kalite birşey edinilebilir gibi.
@onurcakmak evet dogru, ama Feather gibi bir jiletle cok etkin bir kombinasyon olusuyor diye de söyleniyor Smile
Seveni cok naayi, valla beni bile durtuyor arada Tech kafalara olan sevgim yuzunden. Ama one trick pony ve o paraya farkli aletler de olabilir (bkz. Wolfman).

Onurcakmak, valla paslanmaz celik kafalarin yaninda zamak kafalar oyuncak gibi kaliyor bana sorarsan. Ayrica, frankenrazor olayi bence cok verimli degil. Butunlugun getirdigi rafine bir guzelligi var bu Feather'da.

Deginmek istedigim bir baska nokta da eger maliyet hesabindaysaniz zaten paslanmaz celik fantezi, bir anlami yok. Hic takilmayin derim. Zamak-aluminum-brass-paslanmaz celik 4lusunu cesitli varyasyonlarla kullandim. Hissiyatin verdigi keyif olarak benim tercihim paslanmaz > brass > digerleri diyebilirim. Paslanmaz celik ve fiyat performans ayni denklemin ogeleri degil benim deneyimlerime gore.

Naayi komsum icin maliyetin keyiften sonra geldigini bildigim icin ben boyle bir niyetin varsa al abi derim. Ama Impa daha uygun fiyatli bu Feather icin, Mustafa Bey ile de konusmak lazim almadan.

Mesela sayet uygun fiyatli, fonksiyonu iyi yerine getiren urun felsefesinde Tipsoft, hatta FS varken mesela geri kalan fircalar da marka ve goruntuden baska bir sey olmuyor pratikte. Minimal farklar icin buyuk fiyat etiketleri oduyoruz nacizane fikrimce.
Martin de Candre babalar gunune ozel %10 indirim

http://savonnerie-martin-de-candre.com/e...gere-.html

Sent from my SM-P900 using Tapatalk
Wolf whiskers aynı zamanda el yapımı kalemler üretiyor.
http://www.wolfwhiskers.com/

4q5u2e.jpg
n2h89s.jpg
2zdr2vq.jpg
30911qh.jpg
14msux5.jpg
67qwxv.jpg
ruwtfs.jpg
hti9o0.jpg
24g4leh.jpg
@Delidumrul üstad cok güzel calismalari varmis Peter Wolf'un Smile