Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: İnternetten Seçmeler
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Hmm.. 250-500 dolar arası olsa 5 yıllık ekonomik kalkınma programıma dahil edebilirdim=D 750 dolar seviyesine çıkınca Masto Livi tek seçenek gibi geliyor bana.
Reklamlarındaki gibi kaliteli ise neden alıcısı yok Sad
1z4cy7o.jpg
(15/11/2014, Saat: 11:57)impaticaret Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Reklamlarındaki gibi kaliteli ise neden alıcısı yok Sad
1z4cy7o.jpg
Mustafa Bey Günaydın. Sizde Bluebeard revenge ürünleri var mi?
(15/11/2014, Saat: 12:22)Chinaski Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Mustafa Bey Günaydın. Sizde Bluebeard revenge ürünleri var mi?


TBB'ın Türkiye temsilciliğim var ama talep olmadığından ithal etmedim.
Bluebeard's Revenge serisinin özellikle sabunu çok övülüyor hatta bende almaya niyetlenmiştim fakat sonra okudumki içinde sakal çıkmasını geciktiren ve Uzun vadeli kullanımda giderek azaltan bir madde var. Aslında bu ürüne pozirif bir özellik olarak konmuş fakat ben bu tarz suni etkiler istemediğim için vazgeçmiştim.

Usturası ise coolcut 4'ün şekil olarak değişiği başka farkı yok.

Diğer ürünlerini bilmiyorum. @impaticaret siz herhangi bir ürününü kullandınız mı tavsiye edermisiniz?
@impaticaret Fiyatları ne olur peki TBB kremlerin Mustafa Bey. Çok iyi yorumlar var kremleri ile ilgili
(15/11/2014, Saat: 13:05)Straht Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bluebeard's Revenge serisinin özellikle sabunu çok övülüyor hatta bende almaya niyetlenmiştim fakat sonra okudumki içinde sakal çıkmasını geciktiren ve Uzun vadeli kullanımda giderek azaltan bir madde var. Aslında bu ürüne pozirif bir özellik olarak konmuş fakat ben bu tarz suni etkiler istemediğim için vazgeçmiştim.

Usturası ise coolcut 4'ün şekil olarak değişiği başka farkı yok.

Diğer ürünlerini bilmiyorum. @impaticaret siz herhangi bir ürününü kullandınız mı tavsiye edermisiniz?

Firmayla görüştüğümde deneme paketi verdiler,ürünler kaliteli ama marka bilinirliği çok düşük. Tavsiye ederim ama bulunabilir muadilleri varken maceraya gerek yok gibime geliyor Smile
Bu Bluebeard's Revenge markasına benzer RazoRock var aynen sabun, DE alet, fırça vs yapıyorlar. Fiyatları benzer diye biliyorum fakat araştırmadım. Yabancı forumlarda oldukça tutuluyor. Forumumuzda DE aletinin kullanıcısı var mı bilmem ama sabununu kullanan illaki vardır.

@impaticaret RazoRock Türkiye distribütörü siz olsanız ne güzel olur=) Çok çeşitli sabunları var, meraklısı illaki çıkar.
Mustafa Bey, TBB getirirseniz fiyat da uygun olursa ben alırım, merak ettiğim bir marka. Aftershave kolonya balm ve sabun şeklinde set olarak alabilirim.
(15/11/2014, Saat: 16:19)OnLyTNT Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Mustafa Bey, TBB getirirseniz fiyat da uygun olursa ben alırım, merak ettiğim bir marka. Aftershave kolonya balm ve sabun şeklinde set olarak alabilirim.

Aynı durum benim için de geçerli.