Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: İnternetten Seçmeler
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
118 tl'den düşmüş. gerçekten öyleyse fiyat çok iyi.
(05/01/2015, Saat: 01:23)Delidumrul Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Peki birinin 5. ayarı diğerinin 9. ayarı gibimi yoksa dahamı düşük ?

Bilmiyorum ki Big Grin .....
L'Occitane bazı ürünlerinde indirim yapmış. Maalesef bizlerin sevdiği Cade serisi tıraş ürünleri indirimde değil ama Verdon serisi tıraş ürünlerin indirimde.

http://www.loccitane.com.tr/%C4%B0nd%C4%...gn=unknown
Verdon'un kokusu nasıldı komşum? Nane narenciye yazıyor sitede ama denedin mi?
(08/01/2015, Saat: 18:59)Aleksey Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Verdon'un kokusu nasıldı komşum? Nane narenciye yazıyor sitede ama denedin mi?

Denedim. Aslında benim hoşuma gitti. Denemek için bir 50ml after shave losyonundan alınabilir. %40 indirimli şuan 16,80 TL.
(08/01/2015, Saat: 01:46)bayercy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Nasıl, iyi midir hocam bu a.s? Önerir misiniz?
Merhaba ben bu balsamı kullanıyorum bir suredir. Missperadan 45tl gibi bi fiyata almıştım. Bu fiyat gerçekten çok iyi. Koku tarif yeteneğim pek olmasa da hoş ferah temizlik hissi veren sabunumsu bir kokusu var diyebilirim. Yatıştırıcılığını çok beğeniyorum fakat ilk sürüldüğünde biraz yanma yapıyor. Emilimi ve nemlendiriciliği de çok guzel, yağlı bir his kesinlikle bırakmıyor. Tek kotu yanı içinde paraben türevleri mevcut. Bence bu fiyata denemekten hic zarar gelmez. İçeriği de şöyle:

88ddff3df0251ad15589edf37ff8f014.jpg
@Ossan bilgi için çok teşekkür ederim.
Bu balsam başlığı altına inceleme yazısı bile olur bu açıklama. Smile
@bayercy rica ederim. Yeri gelmişken bahsedeyim dedim Smile Ayrı bir konu açarak inceleyecek kadar tecrübe sahibi olduğumu düşünmediğim için o topa hiç girmedim Smile
J6s78uc.jpg
@theunnamed meşhur bb chiefbroom fırçası incelemiştim yakın zamanda. Kullanan var mı acaba forumda))