Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: İnternetten Seçmeler
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
(05/02/2016, Saat: 18:24)blaster Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]İnternet siteleri üzerinden iletişime geçtim ve gümrükten dönen paketler yüzünden liste dışı olduğumuzu öğrendim.

Teşekkürler üstadım, zahmet olmuş size. Aslında tahmin etmiştim ama böyle kestirip atmaları çok hoş değil. Çünkü ürün gamında gümrükten geri dönmeyecek ürünlerde var.
(05/02/2016, Saat: 15:20)ms_1907 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Arkadaşlar, aşağıdaki siteye göz atarken bir şey dikkatimi çekti. Gönderim yapılan ülkeler arasında Türkiye yok. Defalarca kontrol ettim ama listede ülkemizi göremedim. Adını sanını duymadığım en dandik ülkeler bile varken bizim olmamamız tuhaf değil mi? Bu konuda bilgisi olan var mı?

http://www.tayloroldbondst.co.uk/

Biz değerli yalnızlık dönemi yaşıyoruz dostum. Bizim ülkemizin olmaması normaldir. Tongue
(05/02/2016, Saat: 19:46)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Biz değerli yalnızlık dönemi yaşıyoruz dostum. Bizim ülkemizin olmaması normaldir. Tongue

Haklısın komşum, bir an nerede yaşadığımızı unutmuşum. Bu gidişle daha da yalnız kalacağız galiba Exclamation
TOBS sabun almayı düşünüyordum ama birdenbire soğudum adamlardan. Gerçi onlara mı kızmak lazım kendimize mi bilmiyorum? Angry
Aliexpress teki seyahat kutusu şık duruyor.Kent fırçaların kutusuna benziyor,kutunun bir tarafına fırça bir tarafına de alet koyuluyor.
fiyat:36 TL kargo ücretsiz

http://www.aliexpress.com/item/Safety-Ra...ae517a8e53
Arkadaşlar bir internet sitesi paylaşacağım ama bizim tıraş konumuzla ilgili bir site değil Blush.

Ben matematik mezunuyum ve normal işim olmasa da halen ders verip matematikle uğraşmayı seviyorum. Lisans/Yüksek Lisans Matematik konularını içeren bir forum açtım, belki üyelerimizden matematikçi olanların veya halen okuyan arkadaşların ilgisini çeker (Öncesinde yöneticilerimize danıştım, paylaşımda bulunmamda sakınca olmadığı cevabını alınca paylaşmak istedim).

Sitenin adresi http://www.matforumu.com.

Paylaşımda bulunmanız şart değil, sadece böyle bir sitenin yardımcı olacağını bir boşluğu dolduracağını düşündüm Smile.
Hayırlı olsun sevgili @btoprak
Çok sevindim ,başarılar dilerim

http://matforumu.com/index.php


292xjdi.png
@ihtilaf üstadım çok teşekkür ederim Smile, onur verdiniz.
(11/02/2016, Saat: 01:01)btoprak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]@ihtilaf üstadım çok teşekkür ederim Smile, onur verdiniz.

@btoprak
Karatahta dersleri ne zaman başlıyor
(11/02/2016, Saat: 01:11)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]@btoprak
Karatahta dersleri ne zaman başlıyor

Üstadım sevdiğim arkadaşların çocuklarına masa başında ders anlatıyorum, yetiyor bana. Karatahta denedim daha önce ama ben çocukların şamatasına dayanamayıp güldüğüm için hiç ciddiyeti yakalayamadım, karatahta bana göre değilmiş Smile.