Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: İnternetten Seçmeler
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
merhaba sifujack
genel olarak ihtilaf hocamin yorumlarina katılıyorum. Flare 89 kıyaslaması yapacak olursak
kaplama kalitesi, yeniden bulunabilirlik, mekanizmanın basitliği, sağlamlığı ve ömürlülüğü benim için EJ89u tek seçenek yapıyor. EJ ile mühle arasında kalırsanız da EJ derim. Önceden mühle daha güzel geliyordu ama gördüm ki çok çok az bir farkla da olsa EJ daha kaliteli. bu benim görüşüm. kaplaması ve işçiliği filan biraz daha iyi.
Agresiflik olarak EJ biraz daha agresif flare e göre. Her ne kadar agresif makine sevmesem de ağırlığı, yüzey kalitesi vs ile EJ daha kullanılabilir bir makine benim gözümde.
Sözün özü,
Alabiliyorsanız ikisinden de edinin (EJ ve Flare). tek seçenek ise EJyi tercih ederdim. Progressi çok beğenenler var ancak beğenmeyip çok kullanışsız bulanları da okumuştum. Progress alın veya almayın demem için kullanmış olmam gerekir. Hiç almadım ama ihtiyaç duyacağımı da sanmıyorum. belki meraktan alabilirim sonra. Şunu inanarak söylüyorum, elimde tüm gillette serisi dahi olsa, feather stainlesss, ikon bulldog gibi pahalı makineler dahi elimde olsa sanmıyorum ki EJden başka bir makine benim favori makinem olsun.. Ne alırsanız alın ama bir tane bu güzelim EJden bir tane edinin.
Saygılarımla
Bende papazerigi hocama katiliyorum ejyi superspeedden agresif buluyorum ve kalite olarak muhleden daha hosuma gidiyor. R41in sapini ej kafaya takip cakma bir R89 yaparim niyetindeydim ama ej'nin lined sapi cok cok hosuma gidiyor, keskin jiletler ile de cok uyumlu ancak ben agresif alet cok seviyorum futur ve rapira ile guzel bir uyum yakaladim. Futur ve progress sahibi olarak onceligi futura veririm ancak zamanla hepsinin alinmasi gerektigine inaniyorum hepsinin ayri karakteristik ozellikleri var. Ama bir omur tek alet kullansam ej ve yesil astra yada futur ve rapira secerdim bilemiyorum devamli koleksiyonda bir dongu halinde tiras oluyorum Smile
daha once paylasıldı mı bilmiyorum ancak bir slim cakması Rus

http://www.ebay.com/itm/IDEAL-ADJUSTABLE...456wt_1037
üstad benden çok yaşa Smile
aynı linki bende yazacaktım
otoriteler aleti beğendi Smile
ilgilenenlere rus işi slim Idea




(08/08/2012, Saat: 01:29)totan35 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]daha once paylasıldı mı bilmiyorum ancak bir slim cakması Rus

http://www.ebay.com/itm/IDEAL-ADJUSTABLE...456wt_1037
ihtilaf hocam iki tane varmış Angel
üstadım
bende slim ve black handler var Smile
sizde slimler varAngry
ayarlı aleti olmayanlar alsın Idea





(08/08/2012, Saat: 16:25)papazerigi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]ihtilaf hocam iki tane varmış Angel
yok hocam ben geriye gittim, saymayı hatırlıyorum
1... 2... 3... filan yani Big Grin
Angel
(08/08/2012, Saat: 16:30)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]üstadım
bende slim ve black handler var Smile
sizde slimler varAngry
ayarlı aleti olmayanlar alsın Idea