Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: İnternetten Seçmeler
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Kargo parasını da refund ediyor mu? Etmiyor diye biliyorum.
(26/01/2015, Saat: 17:56)Aleksey Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Kargo parasını da refund ediyor mu? Etmiyor diye biliyorum.

Massdrop'a hiç iade yapmadım. Bazısı kargoyu da iade ediyor bazısı etmiyor.
Kargoyu iade eden sitelerin de bir fihristini yapalım bir ara. Gümrük riskini azaltıyor. Önemli bir bilgi.
Bence bu tarz uygulamalar gümrükten rahat geçecek ürünleride göndermez hale getirebilir firmaları arkadaşlar. Riski göze alıp deneyene birşey diyemeyiz tabiki ama bir noktada bindiğimiz dalı kesmek oluyor sanırım.
(26/01/2015, Saat: 18:50)theunnamed Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bence bu tarz uygulamalar gümrükten rahat geçecek ürünleride göndermez hale getirebilir firmaları arkadaşlar. Riski göze alıp deneyene birşey diyemeyiz tabiki ama bir noktada bindiğimiz dalı kesmek oluyor sanırım.

Ben böyle düşünmemiştim, haklısınız.
Ahşap kaseli sabunlarını merak ettim ama ah şu kozmetik yasağı...
http://www.saponificiovaresino.com/shop/...p?cPath=24
SCHMIDT R10 Closed Comb Double Edge Safety Razor Chrome Plated
fbcb2eb0e4bd647799d1a77835f6ffdc.jpg

49 tl ücretsiz kargo fiyatıyla oldukça ekonomik ürün, kalitesini bilmiyorum ama ws , ve rimei alternatifi olarak yeni başlayanların denemesi için ideal.

http://pages.ebay.com/link/?nav=item.vie...1696398377
Kickstarter'da dolaşırken işe yarar ve enteresan 3 tane alet gördüm paylaşayım dedim.

1- Akıllı kumanda

Panjurdan, klimaya ordan digiturk'e ve playstation'a her türlü elektronik ürünü kontrol etmeye yarayan bir ürün. Muadili Logitech kumandalara göre panjur ve klima kontrolü gibi konularla öne geçmiş

https://www.kickstarter.com/projects/122...mote/posts

2- Elektronik İsviçre Çakısı

Kendilerini böyle tanımlamışlar, minik bir flash bellek boyutunda olan bu ürün 8GB veya 16Gb flash bellek olmanın yanında aynı zamanda telefonunuza 2-3 saatlik şarj sağlayan 500mah'lık bir batarya, çakmak, anahtarlık ve daha bir çok özellik getiriyor. Bluetoothla telefona bağlayıp deklanşör olarak kullanabilmenin yanında bunu kaybettiğiniz zaman yani (anahtarlarınızı) telefondan sinyal yollayıp ötmesini sağlayabiliyorsunuz. Anahtar kaybetmeye sonBig Grin

https://www.kickstarter.com/projects/121...ry_popular

3- LPG ile çalışan cep jeneratörü

En güzeli bu bence, adamlar öyle bir yakıt hücresi yapmış ki çakmak gazıyla doldurunca 11 defa iphone şarj edebilecek kadar elektrik üretebilen ve bunu depolayan ayrıca tüm bunları yaparken arka cebinize sığabilen bir ürün olmuş.

https://www.kickstarter.com/projects/265...ef=popular
Standart set olarak adlandırdıkları ürünü 60+4 dolara gönderiyorlar. Meraklısı için denenebilir.

Massdrop
9V nekadar dayanır bilinmez ama şarj edilebilir olanından alıp 2 tane, bir tanesi şarj olurken diğeri günlük çantada gezdirilebilir gibi.